POTPUNO POBESNEO: Trener Brage UDARIO na Zvezdu i sudije!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Brage Karlos Karvaljal bio je vidno nezadovoljan posle remija sa Crvenom zvezdom.

Bivši menadžer Svonsija smatra da je njegov tim zaslužio prvo mesto u grupi, kao i da je sudijska trojka odradila loš posao.

„Sudijska ekipa je bila suviše popustljiva u odnosu na faulove nad našim igračima. Mogli smo i ranije da dobijemo penal. Moji igrači su se stoički borili, naporno radili, stav je bio fantastičan. Želeli smo prvo mesto, ali ovako ćemo se nadmetati sa timovima iz Lige šampiona što je dobro za nas. Možemo da izvučemo Sevilju koju smo već pobeđivali, Barselonu, Dortmund, Lajpcig… Spektakularno. Biće sjajnih utakmica i računajte na Bragu da će se takmičiti i doneti poene za plasman Portugala“, rekao je Karvaljal i dodao:


„Smatram da je Braga bila najbolji tim u ovoj grupi“.

Za kraj prokomentarisao je i penal za Zvezdu.

„Obično ne komentarišem suđenje, ali… Obično su portugalske sudije meta kritika, ali večerašnje suđenje je bilo takvo da su mi nedostajali portugalski arbitri. Bili su previše tolerantni za neke stvari. Pritom nije bilo razloga da se dosudi penal za Zvezdu. Osećao sam da je teren nagnut na jednu stranu od početka“, zaključio je trener portugalskog velikana.

 


1 Comment on "POTPUNO POBESNEO: Trener Brage UDARIO na Zvezdu i sudije!"

  1. Pa navikao čovek da ima popust protiv klubova sa juga evrope pa ako slučajno sudija ne navija za njih onda je to katastrofa. Udarac rukom u lice za njega verovatno nije za penal ali prava stvar je da su oni toliko bolji i toliko jurili da nisu uspeli da daju nijedan gol, ne računajući penal. Tako se ne pobeđuje

Leave a comment

Your email address will not be published.


*