STANKOVIĆ POTVRDIO LOŠE VESTI: Zvezda oslabljena protiv Ludogoreca!

Dejan Stanković-Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak dočekuju Ludogorec u okviru 5. kola grupne faze Lige Evrope.

Trener crveno-belih Dejan Stanković u meču sa bugarskim šampionom neće moći da računa na trojicu fudbalera.

– Za uvod zdravstveni bilten. Neće biti sa nama Gobeljić i Degenek zbog suspenzije. Sanogo se vratio, ali videćemo da li će moći 90 minuta ili ne. Dioni je još van stroja, uspeli smo da vratimo Pipa Falka i zadovolji smo. Može da bude i bolje, ali smo zadovoljni kako smo izgledali 70 minuta u Lučanima, na stranu uvodnih 20.


Utakmica sa Ludogorecom jedna je od najvažnijih za Zvezdu u ovom delu sezone.

Mislim da svako ko igra Evropu želi da pobedi. Vidim da se priča da će doći bez nekoliko igrača, ali ako vratimo film unazad mi smo u Bugarskoj bili bez nekoliko igrača pa smo napravili jednu od najlepših pobeda. Bilo ko da izađe kao protivnik mi idemo 100 odsto i respektujemo dosta njihovu istoriju zadnjih 10 godina. Na njih gledamo kao na najbitniju utakmicu u ovoj polusezoni.

Sanogo nije spreman za 90 minuta, pa će se u prvoj postavi najverovatnije naći Njegoš Petrović, za kojeg Stanković ima samo reči hvale.

– Fenomenalan je u poslednjih nekoliko utakmica, to je onaj Njegoš koga ja znam. Dosta samopouzdanja, dosta ritma, jakih duela, to je ono što ga krasi. Miran je, dosta je mirniji na lopti u poslednje vreme. Zvezda je takva, ima dosta pritiska, ali sada smo mi tu da istrpimo, sačekamo svakoga. Sada kako igra, može da igra bilo gde

 


Be the first to comment on "STANKOVIĆ POTVRDIO LOŠE VESTI: Zvezda oslabljena protiv Ludogoreca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*