STANOJEVIĆ OTKRIO: Partizan oslabljen protiv Čuke!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u 15. kolu Superlige Srbije dočekuju ekipu Čukaričkog.

Crno-beli će biti oslabljeni neigranjem Lazara Markovića, a najverovatnije neće biti ni Filipa Holendera.

Ozbiljna je povreda čim je pauzirao tri utakmice. Lazar igra pod injekcijama, sa bolovima duži period. Nije mogao više. Sada ima posebnu terapiju. Ima indicija da će biti spreman za Gent, u utorak bi trebalo da počne da trenira. Kapiten je, znači ovom timu, ušao je u dobar ritam”, rekao je Stanojević.


Trener Partizana još jednom je prokomentarisao i kiks Zvezde u Surdulici.

Prirodno je da nam znači kada Zvezda ne pobedi, kao što i njima ne znači kada mi ne pobedimo. Njihov kiks nam daje još jedan impuls da idemo još jače. Ali, ne može da se dobije svaka utakmica. Nemoguće je. Mi nećemo pobediti sve do kraja, to je nemoguće. Samo što uvek kažem igračima da možemo da izgubimo, ali samo na određene načine. Može da se izgubi i izgubiće se da li zbog terena, vremena, umora, protivnika, ali naša energija mora da bude na maksimumu, da uđemo u meč tako da svi to vide, osete. Mi se ne opuštamo, ja sam uvek obazriv, poštujemo svakog protivnika. Ali, tek je 15. kolo prvenstva„.

On je pozvao navijače da u što većem broju dođu na stadion u Humskoj 1.

Imamo izuzetnu podršku, srećan sam kada su nas navijači bodrili, recimo, protiv Flore i kada nam nije išlo kako smo želeli. Ali, mislim da bi trebalo grobari da prepoznaju ovaj trenutak, da dođu u većem broju, jer smatram da smo to zaslužili po odnosu, načinu igre. Ima malo razočaranja što nismo u većem broju svi zajedno. Nismo ni pola prvenstva prošli, imamo tešku borbu pred nama, pa nam je potrebna veća i jača podrška. Mi nismo ušli u Ligu Konferencije, nego su nas navijači uneli podrškom protiv Sočija i Santa Klare. To nam i sada treba”.

Na klupi Čukaričkog sedi legendarni kapiten Partizana Saša Ilić, za kojeg Stanojević ima samo lepe reči.

Ne znam ko od nas nije u dobrim odnosima sa Saletom i ne znam ko od nas nije igrao zajedno sa Saletom (smeh). U super smo odnosima, mada se nismo videli otkako je preuzeo Čukarički. Generalno, nemam običaj da se viđam sa kolegama ni pre ni posle utakmice, fokusiran sam samo na meč, tako će biti i sutra. Ono što mi se kod Saše kao trenera najviše sviđa je što se takmiči. Pokazao je da ume da igra na rezultat. U poslednje vreme njegov tim igra i lepršavo, agresivno. On poznaje nas i mene lično, kako radim, tu je u prednosti, mada sam video i ja njegov način igre. Vidi se njegov pečat i zbog toga mi je drago”.

Meč na stadionu Partizana na programu je u nedelju sa početkom od 18:30.


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ OTKRIO: Partizan oslabljen protiv Čuke!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*