ZEMLJA, VODA, VAZDUH: Partizan DOMINIRA u svim ekipnim sportovima!

FOTO: KK Partizan

Partizan prethodnih sezona nije imao previše uspeha u timskim sportovima, ali čini se da se ove sezone sve menja.

Partizanove sekcije u pet vodećih sportova u muškoj konkurenciji trenutno su na prvoj ili na deobi prve pozicija na tabelama.

Fudbaleri Partizana posle nekoliko godina tavorenja iza Crvene zvezde su, za sada, najbolji tim u Superligi Srbije sa pet bodova i mečom više od najljučeg rivala. Crno-belima na ruku ide i raspored, pa bi do kraja jesenjeg dela šampionata mogli i da uvećaju prednost.


Pored toga Stanojevićev tim ima i šest bodova u Ligi konferencija i ima ogromne šanse da prezimi u Evropi.

Košarkaši klub se digao iz pepela dolaskom Željka Obradovića.

Partizan je trenutno jedini tim u ABA ligi koji ne zna za poraz, pa drži prvo mesto sa pet pobeda.

Crno-beli su uspešno započeli takmičenje u Evrokupu, gde su u uvodnoj rundi savladali Hamburg.

VK Partizan se uzdigao kao feniks, nedavno je bio na ivici gašenja, ali se sada sve promenilo.

Legende crno-belih stigle su u Upravni odbor, došlo je nekoliko velikih pojačanja, pa je Partizan trenutno na deobi prve pozicije sa Novim Beogradom.

Međutim, Partizan još nije igrao protiv tri najteža protivnika – Novog Beograda, Zvezde i Radničkog iz Kragujevca, pa je pitanje koliko je trenutno ovo prvo mesto realno.

Rukometni klub Partizan trenutno je prvi na tabeli B Arhus lige i ima svih pet pobeda iz isto toliko mečeva uz gol razliku +57. Samo još Vojvodina, koja je u grupi A Arhus lige ima maksimalan skor od pet pobeda bez poraza, uz gol razliku +54.

Odbojkaški klub Partizan se posle ispadanja u drugu ligu pre nekoliko sezona sada vratio u punom sjaju. Legendarni Bojan Janić kao trener radi odličan posao, a nedavno su savladali Crvenu zvezdu u večitom derbiju i sada su sa skorom 3:1 na deobi prvog mesta sa Zvezdom, koja ima bolji set količnik, ali i poraz u međusobnom duelu.

 


Be the first to comment on "ZEMLJA, VODA, VAZDUH: Partizan DOMINIRA u svim ekipnim sportovima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*