SVE JE GOTOVO: Defanzivac potpisao, Zvezda završila važan posao!

Strahinja Eraković je nagrađen novim ugovorom.

Mladi fudbaler popularno nazvan „Čupa“ među fudbalerima Crvene zvezde je dogovorio sve uslove sa klubom i potpisao je ugovor do 2025. godine.

„Sigurno da sam danas veoma srećan pošto sam Zvezdino dete i ovom prilikom bih želeo da se zahvalim klubu, svim zaposlenima, svojim saigračima i stručnom štabu na ukazanom poverenju i na tome što ću biti deo crveno-bele porodice do 2025. godine“, kaže Eraković.


Ovaj momak je veoma zahvalan stručnom štabu na ukazanom poverenju.

„Dosta puta sam ponovio od kada sam došao u Crvenu zvezdu da je san svakog deteta iz Omladinske škole Crvene zvezde da potpiše ugovor, ja sam imao tu čast i da produžim saradnju, međutim neću stati ovde i nadam se da ćemo ostvariti velike uspehe ove sezone, ali i narednih. Zahvalan sam na poverenju, kapitenskoj traci, ali verujem da je ovo samo početak. Nadam se da ću imati ponovo priliku da budem kapiten i da što više puta startujem utakmice kao i da odigram veliki broj evropskih mečeva“, rekao je mladi štoper.

Ima i neostvarenu želju sa Zvezdom.

„Duplu krunu sam osvojio, jedina neostvarena želja mi je da zaigram u Ligi šampiona sa Crvenom zvezdom“, rekao je Eraković.


Be the first to comment on "SVE JE GOTOVO: Defanzivac potpisao, Zvezda završila važan posao!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*