NIJE MOGLO GORE: Radonjić zabrinuo Delije pred nastavak EL!

FOTO: KK Igokea

Trener košarkaasa Crvene zvezde Dejan Radonjić kaže da ekipu očekuje vrlo zahtevan posao u duplom kolu Evrolige.

Crveno-beli sutra igraju protiv Monaka u Monte Karlu u šestom kolu Evrolige u 19 sati, nakon toga ekipa letom iz Nice putuje u Milano gde je već u četvrtak očekuje duel sa Armanijem.

„Monako je osvajač Evrokupa, napravili su potpuno novi tim za ovu sezonu. Angažovanjem igrača poput Motejunasa, Tomasa, pa Džejmsa dali su jasan znak da je dobar tim nadograđen i da postoji kvalitet za dobar rezultat. Već su dosta pokazali u dosadašnjem toku takmičenja, Džejms je jedan od najboljh indiviudalaca u ligi, atletski su dobra ekipa i jasno je da nas očekuje težak zadatak u Monaku“, rekao je Radonjić za klupski sajt.


Trener crveno-belih je napomenuo da je Nikola Ivanović u izolaciji, Eron Vajt u svom programu oporavka, dok je nova briga Nikola Kalinić koji je doživeo lakšu povredu i pod znakom pitanja je njegov nastup.

Mladi plejmejker Aleksa Uskoković očekuje da ekipa uprkos problemima odigra dobar meč.

„Očekuje nas jedna jako neugodna utakmica protiv Monaka, jedne odlične ekipe. Oni mnogo trče, potrebno je da energetski budemo na potrebnom nivou i da probamo da se nadigravamo. Sigurno nam najveća opasnost preti od Majka Džejmsa i Vila Tomasa, dva sjajna evroligaška igrača“, zaključio je Uskoković.


Be the first to comment on "NIJE MOGLO GORE: Radonjić zabrinuo Delije pred nastavak EL!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*