OTVOREN PUT KA POBEDI: Dobre vesti za Partizan pred duel sa Krkom!

FOTO; KK Partizan

Trener košarkaša Krke Dalibor Damjanović rekao je da njegov tim očekuje teško gostovanje Partizanu u Beogradu u petom kolu ABA lige.

Partizan i Krka u subotu 23. oktobra od 19 sati igraju u hali „Aleksandar Nikolić“.

„Partizan je vodeći i jedini neporaženi tim u ligi. Predvodi ih jedan od najtrofejnijih evropskih trenera Željko Obradović, od kojeg svi treneri već dugo uče, priznali mi to ili ne. Svi gledamo njegove seminare, predavanja, utakmice. Ovogodišnji tim Partizana je nov. Imaju mnogo potencijala, mladih i perspektivnih igrača poput Madara i Glasa, iskusnih Puntera, NBA igrača Kuruca i Smailagića“, rekao je Damjanović za sajt ABA lige.


On je najavio da ekipa u Beograd dolazi žestoko oslabljena bez Jana Špana, Leona Stergara i Marka Arapovića, što su svakako dobre vesti za Partizan. Crno-belima će, tako, biti veoma olakšan posao u duelu sa slovenačkim velikanom.

„Oni su kvalitetna ekipa koja igra agresivno po celom terenu, sa dosta preuzimanja, tako da nas očekuje veoma teško gostovanje. Oni su favoriti, a mi idemo u Beograd da igramo najbolje što možemo. Moramo da budemo hrabri i odlučni i pre svega da se borimo sve vreme. Očekujem od ostalih momaka da što više nadoknade izostanak i da zaista damo maksimum. Nema pritiska, samo se treba boriti i pokazati mušku i pametnu igru“, zaključio je Damjanović.


Be the first to comment on "OTVOREN PUT KA POBEDI: Dobre vesti za Partizan pred duel sa Krkom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*