CRVENO-BELI TRLJAJU RUKE: Zvezda saznala SJAJNE vesti pred duel sa Albom!

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde u petak će u „Pioniru“ od 19 sati ugostiti oslabljenu Albu iz Berlina u utakmici 5. kola Evrolige.

Najbolja odbrana dosadašnjeg toka sezone elitnog takmičenja dočekuje nemački sastav koji je poprilično oslabljen. Stižu u Beograd bez čak petorice igrača, među kojima su sjajni Markus Erikson i Johanes Tajman.

To svakako ne znači da Crvena zvezda sme da se opusti, ali je jasno da su u prednosti, reklo bi se, po prvi put ove sezone u Evroligi. Dejan Radonjić može da računa na sve više igrača. Treninzima su se vratili Majk Cirbes i Branko Lazić i za sada nedostaje samo Eron Vajt.


Uz dobar momentum i energiju koja vlada na Malom Kalmegdanu, pred Albu je važno istaći pomoć domaćih navijača, koji su definitivno udarna snaga Crvene zvezde.

„Možemo da očekujemo uzavrelu atmosferu u Beogradu. Moramo da ostanemo mirni i razmišljamo samo o košarci i pokušamo da zabavimo sve oko nas. U svakom slučaju, utakmica u Beogradu će biti težak zadatak jer je Zvezda u dobroj formi i tim su sa najboljom odbranom u Evroligi. U sastavu imaju mnogo odličnih srpskih igrača poput Davidovca, Lazarevića, Dobrića, Kalinića, ali i Simonovića“, rekao je trener Albe Izrael Gonzales.

Crvena zvezda juri treću pobedu u ovoj sezoni Evrolige, a dva dosadašnja poraza došla su u veoma tesnim utakmicama sa Fenerbahčeom i CSKA.


Be the first to comment on "CRVENO-BELI TRLJAJU RUKE: Zvezda saznala SJAJNE vesti pred duel sa Albom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*