DA LI STE OVO OČEKIVALI? Evo kako je Željko prokomentarisao pobedu u Hamburgu

Trener Partizana Željko Obradović bio je zadovoljan posle pobede u prvom meču ove sezone u Evrokupu.

Partizan je u Nemačkoj savladao Hamburg sa 106:97, te je prvi put posle 2006. godine postigao preko 100 poena u evropskoj utakmici.

Obradoviću je ovo bio debi u Evrokupu.


„Verujem da smo odigrali odličnu utakmicu. Bilo je veoma lepo i uveren sam da je publika uživala. Bilo je mnogo poena, tri četvrtine smo igrali zaista veoma dobro, pripremili smo se znajući da je Hamburg tim koji se nikada ne predaje. Tako je i bilo, borili su se do kraja i zato je finiš bio ovakav. Želeo bih da im čestitam na dobrom meču i naravno, zadovoljan sam načinom na koji smo igrali i činjenicom da smo sezonu u EK započeli pobedom. Hvala igračima – plan pred utakmicu smo pratili i zbog toga smo došli do pobede“, rekao je Obradović.

Popularni Žoc je znao kakve muke čekaju Partizan u Hamburgu.

„Nije nas iznenadio Hamburg – imamo odlične skaute i gledali smo sve utakmice koje je naš protivnik odigrao ove sezone. Znali smo da igraju na poseban način, šutiraju mnogo trojke – prosek im je 30, a na ovom meču je bio 35, ako se dobro sećam. Idu uvek na ofanzivni skok, prave zamke u odbrani i morate da budete koncentrisani. Nama su se dogodile neke greške i protivnik nas je smesta kaznio, ali, kao što kažem bili smo dobri. Svakako, na tome ćemo raditi u sklopu priprema za sledeće duele“.

Partizan je u jednom trenutku imao skoro 30 poena prednosti, a na kraju je Hamburg mogao da učini završnicu još neizvesnijom.

„Slušajte, u životu uvek možete da uradite posao što je moguće bolje. Ja samo tako razmišljam, a ne o tome da li ćemo pobediti ili izgubiti. Morate da poštujete rivala, sebe i dobro da se spremite. Moji pomoćnici su odlično uradili posao i dobro smo se spremili. Ako pre meča mislite da li ćete izgubiti ili pobediti, ne radite na dobar način“, zaključio je Obradović.

 


Be the first to comment on "DA LI STE OVO OČEKIVALI? Evo kako je Željko prokomentarisao pobedu u Hamburgu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*