UPOZORENJE ZA CRNO-BELE: Loše vesti za Partizan pred duel sa Gentom!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Genta napravili su dobru uvertiru pred meč sa Partizanom u Beogradu.

Rival crno-belih je na svom terenu rutinski savladao drugoplasirani Eupen sa 2:0, pa će u glavni grad Srbije sići u veoma dobrom raspoloženju.

Ozbiljna opomena stigla je defanzivcima Partizanu, budući da su se oba napadača Genta, Tisudali i Depoatr, upisala u strelce na ovom meču.


Domaćin je od starta meča bio daleko bolji rival, stvorio je veliki broj šansi, ali je do vodećeg gola stigao tek u završnici prvog poluvremena i to posle promašaja sa bele tačke.

Odgovornost je preuzeo De Sar i promašio, da bi na odbitak naleteo Holanđanin Tarik Tisudali i smestio loptu iza leđa nemačkog golmana Himelmana.

Terensku inicijativu u nastavku, Poglavice su iskoristile u 72. minutu, kada su i potvrdile trijumf. Učinio je to Loren Depotr, iskusni napadač je kaznio neopreznost u odbrani gostijiu i efektno pronašao put do cilja.

Srpski napadač Darko Lemajić nije bio u konkurenciji za ovaj meč, zbog povrede.

Gent je nastupio u sledećem sastavu: Bolat – Okumu, Ngadeu-Ngađuji, Godeu (79. Hanš-Olsen) – Fortuna, Ovusu (76. Kums), De Sar, Samois – Bezus (90. Malede) – Depoatr (90. Mbojo), Tisudali (76. Odiđa-Ofoe).

 


Be the first to comment on "UPOZORENJE ZA CRNO-BELE: Loše vesti za Partizan pred duel sa Gentom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*