NIJE MU PREĆUTAO: Stanojević ODGOVORIO Terziću!

FOTO: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pred duel sa Trajalom govorio je o kadrovskom stanju svoje ekipe, ali je i odgovorio Zvezdanu Terziću.

Siniša Saničanin se oporavio od korone, ali je talentovani Nemanja Jović dobio pozitivan test, pa do daljeg neće biti u konkurenciji.

 Saničanin se polako vraća posle korone, već trenira sa nama. Jović je pozitivan na koronu, zbog čega nije putovao sa mladom reprezentacijom. Svi ostali su spremni i igraćemo sa najjačim sastavom koji trenutno imamo.

 


On je otkrio da će na golu Partizana tokom celog takmičenja u Kupu Srbije biti Nemanja Stevanović, što znači da Milan Lukač i dalje neće debitovati.

– Pričao sam sa trenerom golmanom Jovšićem na tu temu. Želeo sam da brani Lukač, ali postoji dogovor od ranije među njima da će Stevanović braniti od prve do poslednje utakmice u Kupu Srbije. Lukač će dobiti šansu u narednom periodu, dobro radi i dobro trenira.

Što se tiče Lazara Pavlovića, Stanojević je imao šta da kaže.

– Ne volim da poklanjam minute. On će igrati kad zasluži, nije dobro radio u nekom prethodnom periodu, sad se polako vraća. Dobiće minutažu kad zasluži, i sutra neće krenuti od starta, igramo u najjačem sastavu.

Crno-bele do početka novembra čeka veliki broj mečeva, utakmice će se igrati na svaka tri dana.

– Biće teško, ovo će biti najteži perio do sada. Ako svi budemo zdravi i u ovakvom ambijentu, imaćemo snage za to, za to smo se i spremali.

Rikardo Gomeš će početi meč sa Trajalom.

– Štulić je trebalo da ga zameni, ali se povredio, a Milovanović i Baždar imaju obaveza sa reprezentacijom. Rikardo je dobio dužu pauzu od mene, ali je nije iskoristio, došao je dva dana. On i Zdjelar su igrači kojima je potrebnija pauza.

Za kraj od strane novinara Stanojević je dobio pitanje da li želi da odgovori na prozivke Zvezdana Terzića.

No comment – rekao je trener Partizana, baš kao i Piksi pre neki dan.


Be the first to comment on "NIJE MU PREĆUTAO: Stanojević ODGOVORIO Terziću!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*