PROBLEM MANJE: Sjajna vest za Zvezdu pred meč u Tel Avivu!

FOTO: KK Crvena zvezda

Košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević nije teže povređen.

Crvena zvezda je protiv Budućnosti upisala i drugu pobedu na startu ABA lige, ali je sjajna igra crveno-belih ostala u senci povrede Stefana Lazarevića. 

Mladi košarkaš se posle duela sa Džastinom Kobsom nezgodno prizemljio i tom prilikom udario glavom o parket. Uz pomoć lekara je napstio teren i više se nije vraćao. 


Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je rezervisan sa prognozama nakon meča, ali po informacijama Mozzart sporta Stefan Lazarević se samo ugruvao i biće na raspolaganju za Makabi. 

Crveno-bele sutra očekuje put za Tel Aviv gde će u četvrtak od 20:05 časova igrati meč drugog kola Evroplige protiv Makabija, a Lazarević će krenuti sa ekipom ka Izraelu.

Zvezda od starta sezone ima ogromne probleme sa povredama. Erona Vajta čeka duža pauza zbog preloma ruke, Branko Lazić će se treninzima vratiti za desetak dana, Ostin Holins nije igrao protiv Budućnosti zbog skočnog zgloba dok Maik Cirbes ima koronavirus.

Ipak, dobra stvar predstavlja povratak Dejana Davidovca i Ognjena Dobrića, ali i vesti o ozbiljnosti povrede Stefana Lazarevića koji se tokom priprema, ali i u uvodim mečevima nametnuo kao ozbiljno rešenje u rotaciji.


Be the first to comment on "PROBLEM MANJE: Sjajna vest za Zvezdu pred meč u Tel Avivu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*