OVO SU GROBARI ČEKALI: Stanojević otkrio kakva je situacija sa Sumom!

Sejduba Suma-Partizan-Crvena zvezda-Večiti derbi-Superliga Srbije
FOTO: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević govorio je na konferenciji za medije pred „večiti derbi“.

Kako kaže Stanojević, njegova ekipa je spremna za „večiti derbi“ koji se igra sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj

– Znamo svi šta znači derbi, posebno našim navijačima. Kao što sam pričao važno je bilo da veliki rival ne može u derbiju da nam se rezultatski odlepi. Imamo totalno ravnopravnu trku za titulu. Zbog toga sam zadovoljan i mogu reći da spremni dočekujemo utakmicu u nedelju – rekao je.


Osvrnuo se šev struke Partizana i na povrede.

– Rikardo je sinoć uradio magnetnu rezonancu, ima malo oštećenje, ali nije rizik da igra utakmicu. Samo je pitanje jačina bola, ali poznavajući njega mislim da će igrati. Što se tiče ostalih, Pantić nije u konkurenciji, što mi je mnogo žao, budući da je bio u sjajnoj formi. Ostatak ekipe je u dobrom stanju. Što se tiče dobrih rezultata u Evropi i nas i Crvene zvezde, mislim da nam to dozvoljava da malo relaksiranije uđemo u derbi. Da pokušamo da igramo sa više rizika, da navijači uživaju. Treba da napravimo pravi praznik fudbala, da svi uživaju.

Osvrnuo se šev struke Partizana i na povrede.

 Rikardo je sinoć uradio magnetnu rezonancu, ima malo oštećenje, ali nije rizik da igra utakmicu. Samo je pitanje jačina bola, ali poznavajući njega mislim da će igrati. Što se tiče ostalih, Pantić nije u konkurenciji, što mi je mnogo žao, budući da je bio u sjajnoj formi. Ostatak ekipe je u dobrom stanju. Što se tiče dobrih rezultata u Evropi i nas i Crvene zvezde, mislim da nam to dozvoljava da malo relaksiranije uđemo u derbi. Da pokušamo da igramo sa više rizika, da navijači uživaju. Treba da napravimo pravi praznik fudbala, da svi uživaju.

Progovorio je i o Sejdubi Sumi..

– Suma mesec dana nije trenirao sa ekipom. Iz medija sam saznao da je Suma priznao da je pogrešio i da je spreman za derbi. Nemam sujetu, gledam šta je najbolje za nas. Da li će igrati zavisi od mnogo faktora – zaključio je.

 


Be the first to comment on "OVO SU GROBARI ČEKALI: Stanojević otkrio kakva je situacija sa Sumom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*