KK PARTIZAN: Novi klupski rekord

FOTO: KK Partizan

Dolazak Željka Obradovića i zvučnih pojačanja je već doneo rezultat. Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je na Tviteru u ponedeljak ujutru objavio da klub nikada bolje nije prodavao godišnje ulaznice, a da pri tom sezona nije ni počela.


Na prvi zvaničan meč u novoj sezoni kod kuće navijači Partizana će morati da čekaju još skoro mesec dana. Tek će 9. oktobra crno-beli igrati protiv podgoričkog Studentskog centra posle gostovanja u Dalmaciji Zadru i Splitu u prva dva kola.


Mesec dana će se načekati svi oni koji su kupili godišnje ulaznice za Partizanove utakmice, a klub ih je prodavao nikada brže. Očigledno je da je povratak Željka Obradovića u klub i dolazak bitnih pojačanja ostavio utisak i na navijače koji osećaju da se u Partizan vraćaju bolji dani.

„Tokom jučerašnjeg dana KK Partizan je postvio novi klupski rekord kada je u pitanju prihod od prodaje ulaznica na godišnjem nivou, a sezona nije ni počela„, napisao je Ostoja Mijailović na Tviteru.

On je najavio uskoro i još jedno iznenađenje.

Inače Partizan će uskoro imati meč pred svojim navijačima kada bude dočekao Anadolu Efes. Tog 16. septebmra će se od košarke i crno belog dresa oprostiti dugogodišnji kapiten Novica Veličković.

Be the first to comment on "KK PARTIZAN: Novi klupski rekord"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*