BEZ VAŽNOG ŠRAFA: Crvena zvezda ZNATNO oslabljena u narednom kolu Superlige!

FOTO: FK Crvena zvezda

Golman Crvene zvezde Milan Borjan neće biti na raspolaganju treneru Dejanu Stankoviću za subotnji meč protiv Proletera na svom stadionu u Superligi Srbije.

Razlog je veoma jednostavan, čuvar mreže crveno-belih trenutno nastupa za Kanadu u okviru Konkakaf zone za plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru sledeće godine.

S obzirom na to da su u noći između srede i četvrtka igrali utakmicu protiv El Salvadora koji su dobili sa 3:0, razumljivo da neće biti spreman za okršaj protiv Proletera, jer njegov povratak u Srbiju se očekuje najranije u petak.


Među stative staće Miloš Gordić, talentovani golman, koji inače brani i za mladu reprezentaciju Srbije.

Kako sada stvari stoje, on će dobiti prednost u odnosu na iskusnog Zorana Popovića, iako je i on imao mečeve sa Orlovima protiv Ukrajine i Severne Makedonije.

Inače, Borjan je zadovoljan nastupima Kanade, i trenutno se njegova selekcija nalazi na deobi drugog mesta sa SAD i imaju realne šanse da se plasiraju u Katar.

– Svetsko prvenstvo je pred nama. Jednom nogom smo već tamo. Samo treba da nastavimo i da stadion bude pun crvene boje. Ne plave, zelene ili koje već. Svi treba da budu u crvenom. Ponosan sam na moje saigrače, da ovako dobro igraju u svakom meču. Nije lako igrati svaka tri dana. Mi smo ovde kao braća, rekao sam igračima da je ovo naša kuća. Igrali smo u Hamiltonu, tu sam odrastao, moja porodica tu i dalje živi i vrlo sam ponosan što dolazim iz tog grada – poručio je Borjan.


Be the first to comment on "BEZ VAŽNOG ŠRAFA: Crvena zvezda ZNATNO oslabljena u narednom kolu Superlige!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*