ZVEZDA MORA DA REAGUJE: Crveno-beli zakazali sastanak sa Ivanićem!

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedan od najboljih igrača Crvene zvezde u prošloj sezoni, Mirko Ivanić, ušao je u poslednju godinu ugovora sa crveno-belima.

Rukovodstvo srpskog šampiona mora da reaguje zbog Mirka Ivanića!

Zvezdan Terzić je u više navrata isticao da je produžetak saradnje sa Mirkom Ivanićem jedan od prioritetnih zadataka rukovodstva crveno-belih. Vezista je jedan od lidera tima, i neko bez koga Dejan Stanković ne može da zamisli najjaču postavu.


Ivanić je, bez sumnje, jedan od najvrednijih igrača srpskog šampiona. Dinamo iz Moskve je početkom leta poslao ponudu u visini od 4.500.000 evra, ali to nije zadovoljilo ljude iz Ljutice Bogdana…

Nema sumnje da bi navijači Zvezde bili tužni i razočarani ukoliko bi igrač koji im je doneo toliko sreće u minulom periodu napustio klub!

Mirko Ivanić je već postigao tri pogotka u svim takmičenjima, a pričao je da bi voleo da jedan deo karijere provede u najjačim evropskim ligama i da se okuša na top nivou. U Crvenoj zvezdi je i te kako cenjen, navijači ga obožavaju, posle vrlo teškog početnog perioda Dejan Stanković je izvukao maksimum iz njega! Ipak, jedna od ključnih stvari prilikom pregovora Mirka Ivanića i rukovodstva Crvene zvezde biće i finansije.

Ponudiće čelnici srpskog šampiona veću platu Ivaniću! Godišnja zarada bi mogla da mu naraste na 600.000 evra.

Inače, zbog reprezentativne pauze fudbaleri Crvene zvezde od strane šefa stručnog štaba Dejana Stankovića dobili su nekoliko slobodnih dana. Kada se vrate sa mini odmora, uslediće ključan sastanak između Zvezdana Terzića i Mirka Ivanića. Posle toga mogli bi da se nagovesti da li je Mirko Ivanić spreman da potpiše nastavak saradnje sa crveno-belima.


Be the first to comment on "ZVEZDA MORA DA REAGUJE: Crveno-beli zakazali sastanak sa Ivanićem!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*