MILIONI STIŽU NA MARAKANU? Velikani zainteresovani za vezistu Crvene zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaler Zvezde Veljko Nikolić želja je oba praška velikana, Slavije i Sparte, koja su već stupila u kontakt sa Crvenom zvezdom!

Za talentovanog vezistu crveno-belih prvo je zagrizla Sparta, ali se brzo u trku uključila i Slavija sa željom da pokvari planove gradskom rivalu!

Češki šampion je bez poraza stigao do titule prethodne sezone, a povreda zgloba koju je reprezentativac Pert Ševičk zadobio u susretu sa Ferencvarošem pokvarila je planove Slavije.


Šampion Srbije bi za Nikolića mogao da dobije između 1.500.000 i 2.000.000 evra, ali to je daleko od onog što se očekivalo u Zvezdinoj kasi za jednog od najtalentovanijih igrača u timu Dejana Stankovića, saznaje Mozzart sport.

Veljko Nikolić je konkretnu šansu dobio 2020. godine, pa je za Zvezdu upisao minute na 49 zvaničnih duela i postigao sedam golova uz osam asistencija.

Ovog leta dobio je šansu sa klupe na gostovanjima Šerifu i Klužu, a na domaćoj sceni na teren izlazio protiv Napretka i TSC-a.

Ukoliko ode u Spartu on će postati treći fudbaler Crvene zvezde koji je prešao u redove praškog kluba u poslednjih pet godina. Pre njega to su učinili Srđan Plavšić i Gelor Kanga.


Be the first to comment on "MILIONI STIŽU NA MARAKANU? Velikani zainteresovani za vezistu Crvene zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*