OBRADOVIĆ OTKRIO: Evo ko ga je odvraćao od dolaska u Partizan!

FOTO: KK Partizan

Proslavljeni košarkaški trener Željko Obradović izjavio je u intervjuu za grčku Gazetu da njegov nekadašnji mentor Dušan Ivković nije bio saglasan sa idejom prelaska u Partizan, smatrajući da je to veliki rizik.

Mnoge je iznenadila odluka Obradovića da se krajem juna vrati u Partizan, imajući u vidu da se do prošle godine bio deo košarkaške elite i jedan od najboljih na Starom kontinentu.

„Svi znaju moje odnose sa Dudom. To je osoba kojoj se mnogo divim, imamo porodične veze i često razgovaramo. Ali na kraju, odluka je bila moja. Pokušam da ukažem na moju motivaciju i razloge zašto sam se vratio. Ljudi ne prestaju da me zapituju. Misle da ću izaći kao gubitnik, a ja njih pitam šta to mogu da izgubim. Reci te mi šta?“, zapitao se Obradović u intervjuu za Gazetu.


Dodao je da je u jedno siguran, a to je da će dati sve od sebe i pokušati da sa Partizanom napravi dobar rezultat.

„Zatražio sam i od mojih košarkaša da učine isto. Ukoliko to ne bude dovoljno, biću miran sa sobom zato što sam pokušao sve. U životu postoje dobri i loši momenti. Gledano iz profesionalnog ugla, do sada sam imao prelepe trenutke, ali takođe su postojale i prepreke. To je deo života. U sadašnjosti se prošlost ne računa. Moraš da razmišljaš o onome što te čeka. Tako ja razmišljam“, rekao je Obradović.


Be the first to comment on "OBRADOVIĆ OTKRIO: Evo ko ga je odvraćao od dolaska u Partizan!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*