FURIOZNO: Partizan u Ligi konferencija

Liga konferencija se ove godine održava po prvi put i fudbaleri Partizana imaju tu čast da budu učesnici ovog novog takmičenja.


Oni su u plej-ofu kvalifikacija pobedili Santa Klaru sa 3:2 ukupnim rezultatom iz dvomeča i pred punim tribinama stadiona u Humskoj ispunili cilj.

Partizan je poražen u Portugalu sa 2:1 i odmah agresivno otvorio revanš u Beogradu, pa su već u 3. minutu mogli da povedu.

Suma je posle odličnog prodora šutirao, doduše pravo u golmana, pa se lopta odbila do mladog Jovića koji je sprovodi u mrežu, ali se linijski sudjia aktivirao i pokazao da je on bio u ofsajdu, pa je gol poništen.

Nastavili su crno-beli u istom ritmu, napadali, stvarali šanse i čak je Marković probao oštrim šutem po zemlji, da bi se Suma ponovo istakao u prvi plan, tako što je posle odličnog prodora iznudio penal za Partizan.

Odgovornost je preuzeo Rikardo, šutirao je u levu stranu, a golmana poslao u desnu i od 25. minuta je Partizan vodio sa 1:0, a Suma je zbog povrede morao da napusti igru…

Umesto njega je ušao Bibras Natho i Stanojevićev tim nastavio je da igra na isti način. Već u 27. minutu je prednost duplirana.

Korner izvodi Miloš Jojić i šalje loptu na drugu stativu gde je odlično bio postavljen mladi Saničanin i postiže svoj prvi gol u dresu Partizana za velikih 2:0 i korak bliže Ligi konferencija.

Mogao je Partizan i da povede sa 3:0, Natho je sjajno uposlio Rikarda koji izlazi sam ispred golmana, ali mu lopta malo beži i Partizan dobija samo korner, pa još jedna lepa prilika odlazi u nepovrat.


Be the first to comment on "FURIOZNO: Partizan u Ligi konferencija"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*