PARNI VALJAK SAMLEO KOLUBARU: Partizan PROTUTNJAO kroz Lazarevac!

Fudbaleri Partizana savladali su Kolubaru u Lazarevcu sa 4:0 u okviru 6. kola Linglong Superlige Srbije.

Partizan je tako na sjajan način izlečio rane od poraza na Azorskim ostrvima od Santa Klare.

Crno-beli su stigli do pete pobede u isto toliko mečeva i trenutno su lideri na tabeli Linglong Superlige Srbije. Sa druge strane, ekipa Kolubare je ostala na sedam osvojenih bodova i trrenutno drži 11. poziciju u najjačem rangu srpskog fudbala.


Kolubara je igrala sasvim dobro na početku, ali i pored toga Stanojevićevi izabranici stigli su do prednosti iz prve šanse. Lutovac je oboren, a Jojić je izveo slobodnjak u 11. minutu. Njegov udarac je komično odbranio golman Stanivuković, koji je potom ispustio loptu, a glavom ju je u gol sproveo Aleksandar Lutovac.

Nažalost, samo desetak minuta kasnije strelac vodećeg gola napustio je teren, a zamenio ga je Lazar Marković. Osim slabog udarca Nikolića šansi nije bilo sve do same završnice prvog poluvremena.

Tada je na scenu stupio sjajni Nikola Terzić. Talentovani fudbaler Partizana napravio je slalom kroz odbranu LAzarevčana, a onda rezantnim udarcem, a i preciznim, savladao nemoćnog golmana Stanivukovića. Igrao se 42. minut.

Sa rezultatom 2:0 se otišlo na poluvreme, a Partizan je na startu drugog krenuo još jače.

Rikardo Gomeš u razmaku od nekoliko minuta postiže dva gola posle sjajnih akcija fudbalera Partizana, pa crno-beli stižu do ubedljivih 4:0.

Prvi put asistent je bio Suma, a drugi put Jojić. VAR je oba puta pregledavao da li je bilo ofsajda, ali je bilo jasno da se Gomeš nalazio u dozvoljenoj poziciji.

Do kraja meča Partizan je spustio tempo, Stanojević je odmorio neke igrače, pa promena rezultata više nije bilo.

Sve u svemu, sjajna uvertira za crno-bele pred meč sezone protiv Santa Klare u Humskoj, taj meč na programu je u četvrtak.


Be the first to comment on "PARNI VALJAK SAMLEO KOLUBARU: Partizan PROTUTNJAO kroz Lazarevac!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*