CRNO-BELE ČEKA KOLUBARA: Stanojević otkrio ko će braniti, poznata i situacija sa Zdjelarom!

FOTO: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavio je da će za utakmicu sa Kolubarom biti više promena u odnosu na prethodne mečeve.

Njegovu ekipu posle napornog puta, koji su morali da izvedu izuzetno brzo posle utakmice sa Santa Klarom, očekuje susret sa Kolubarom u Lazarevcu. Novi superligaš u dobroj atmosferi dočekuje susret sa crno-belima i Stanojević poziva na oprez.

„Veoma važna utakmica za nas da ostanemo konkurentni za prvu poziciju. Kolubara je pobedila poslednje dve utakmice, igraju kod kuće. Kolubara je borbena i agresivna ekipa. Igraju pritisak na nosioca lopte, imaju brze igrače po bokovima…Imamo gust raspored, posle puta nam je danas prvi trening i videćemo u kakvom su stanju igrači. Napravićemo promene, osvežiti ekipu“, započeo je Stanojević.


On je otkrio da će se Nemanja Jović posle nekoliko utakmica pauze, vratiti na teren budući da se oporavio od povrede. Takođe, nije optimističan po pitanju Saše Zdjelara za revanš sa Santa Klarom.

„Jović je spreman i biće u konkurenciji za sutrašnju utakmicu. Zdjelar pokušava nekim ubrzanim načinom da se oporavi, videćemo. Pantić, teško da će biti spreman za Santa Klaru“.

Kako navodi, niko se neće odmarati, već će svako od igrača Partizana dobiti svoju šansu da se dokaže.

„Mi ne odmaramo, mi rotiramo da bi svi igrači bili u fokusu. Uvek dajemo mlađim igračima šansu, svaki meč nam je poseban i donosi nam borbu za prvo mesto. Igraće najbolji tim u ovom trenutku“.

Upitan je i da prokomentariše put sa Azorskih ostrva…

„Čekali smo dugo, ali da ne pravimo teorije zavere, posle dugog puta mi smo mnogo čekali. Igrači su juče imali slobodan dan, nisu spavali čitavu noć i već treću utakmicu u nizu imali smo da igrači nisu uspeli da prespavaju. Ipak, ne vidim nikakav problem, mi smo profesionalci“.

Aleksandar Popović će predstojeći meč provesti na klupi, prednost će ovog puta imati junak protiv Sočija Nemanja Stevanović.

„Stevanović će braniti sutra, zaslužio je svojim odbranama“, otkrio je Stanojević.

Odbrana je bila na meti kritika posle Santa Klare. Partizan je primio dva „jeftina“ gola, ali Stanojević navodi da sve potiče od ofanzivaca.

„Odbrana počinje od napada. Ako udaljite protivnika od gola, znači da prva linija odbrane radi dobar posao. Potom, ako primite gol, naravno da su u fokusu četiri poslednja igrača i golman. Neće biti u kadru Rikardo, Natho i Suma, ali oni mogu da utiču na to da protivnik nema mnogo udaraca na gol. Oni su do toga dolazili jer su lako probijali prvu liniju odbrane“.

Santa Klara je juče prodala strelca prvog gola sa prethodnog susreta Karlosa Karvalja, ali Stanojević ne misli da će to oslabiti portugalski tim.

„Njima ni u prvom meču nisu igrali pojedini igrači. Neodstajaće im naravno Karlos Karvaljo i za sada nemamo informaciju da li je on u opticaju za revanš. Mislim da je prirodno da, ako je već potpisao, ne igra. Pretpostavljamo da se posle korone vraća njihov prvi napadač koji je izuzetan“.

Legenda Partizana Saša Ilić će po prvi put samostalno biti trener seniorskog tima. On je ove sedmice preuzeo Čukarički.

„Želim mu jednog dana dobar put kako bi jednog dana završio ovde, gde mu je i mesto“, rekao je Stanojević.


Be the first to comment on "CRNO-BELE ČEKA KOLUBARA: Stanojević otkrio ko će braniti, poznata i situacija sa Zdjelarom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*