RADNO NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda predstavila novo pojačanje!

FOTO: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda predstavila je novo pojačanje

Talentovani košarkaš Lazar Đoković novi je član Crvene zvezde.

On je rođen 2004. godine, visok je 207 cenitmetara i igra na poziciji krilnog centra. Na Mali Kalemegdan stigao je iz redova Zemuna.

Radi se o jednom od najtalentovanijih srpskih košarkaša, o čemu svedoči da je samo sa 17 godina igrao za seniorski tim Zemuna.


– Dolazak Lazara Đokovića u redove Crvene zvezde (sa kojim je potpisan ugovor do njegovog punoletstva) koji se smatra jednim od najtalentovanijih igrača u Evropi u tom uzrastu i za koga su interesovanje pokazali brojni klubovi iz Evrope, i posebno regiona, predstavlja još jedno priznanje za klub sa Malog Kalemgdana i sistem koji je uspostavljen u radu sa mlađim selekcijama i mladim igračima koji Crvenu zvezdu vide kao idealnu sredinu za dalji napredak i razvoj – stoji na sajtu crveno-belih.

Đoković je prezadovoljan zbog dolaska u Crvenu zvezdu, klub za koji navija od malena.

 Dolazak u Crvenu zvezdu mi znači mnogo jer znam da ovde ima prostora za mlade igrače, njihov razvoj i to me je uz odlične uslove za rad i treniranje privuklo najviše. Spreman sam za novi izazov i iskorak u košarkaškoj karijeri. Izabrao sam Crvenu zvezdu ne samo zbog ovih stvari koje sam već pomenuo, nego i zbog toga što sam odmalena veliki Zvezdaš i imao sam veliku želju i cilj da dođem u klub. Očekuje me puno rada, dokazivanja, ono što znam je da ću davati sve od sebe, nešto poput kapitena Branka Lazića koga sam gledao kao dete. On je primer onoga koji ostavlja srce na terenu i ima odnos prema igri i dresu Crvene zvezde koji bi i ja želeo da imam – rekao je Đoković


Be the first to comment on "RADNO NA MALOM KALEMEGDANU: Zvezda predstavila novo pojačanje!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*