PROBLEM ZA CRVENO-BELE: Zvezda bez VAŽNOG igrača u derbiju kola!

FOTO: FK Crvena zvezda

Pomoćni trener Crvene zvezde Nenad Milijaš govorio je pred duel tog kluba protiv TSC-a u šestom kolu Superlige Srbije.

Taj meč je na programu u subotu od 19.00 na stadionu „Rajko Mitić“.

„Prvenstvo je tek počelo, a mi smo imali jedan kiks koji treba da ispravimo. TSC je trenutno prvi na tabeli, što dovoljno govori kakva su ekipa. Ući ćemo u utakmicu maksimalno, shvatiti ih ozbiljno i očekujem da ćemo zabeležiti pobedu“, rekao je Milijaš.


Milijaš je naglasio da snaga ekipe TSC-a leži u kolektivu.

„Jačina i zaštitni znak TSC-a je grupa. Mada se više bavimo time kako ćemo mi igrati. Čestitao bih našim igračima na utakmici protiv Kluža, pogotovo posle kritika koje su doživeli od medija. Posebno je teško pobediti tolikim rezultatom u bilo kojoj fazi, a kamoli u plej-ofu i zaista im svaka čast na tome.“

Nekadašnji kapiten se osvrnuo na kadrovsku situaciju u timu crveno-belih, kao i na rekord koji je postavio El Fardu Ben.

„Degenek ne može sigurno da igra zbog povrede, a za ostale ćemo videti. Tek nam predstoji trening i videćemo kako se ko bude osećao. Što se tiče Benovog rekorda, on je to apsolutno zaslužio. Niko ga više ne smatra strancem, već domaćim. Izuzetan je prvenstveno u ljudskom smislu, a potom i igrački. Imao sam priliku i da na terenu lično sarađujem s njim i jako mi je drago zbog njega“, podvukao je Milijaš.


Be the first to comment on "PROBLEM ZA CRVENO-BELE: Zvezda bez VAŽNOG igrača u derbiju kola!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*