ZA ANALE: Trener Kluža napravio ŠOU posle debakla od Zvezde!

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Kluža Marijuš Šumudika je napravio pravi šou na konferenciji za medije posle utakmice sa Crvenom zvezdom i naveo kako su igrači glavni krivci za ubedljiv poraz.

Njegov tim je pretrpeo težak poraz od Zvezde 4:0 u Beogradu u prvom meču za plasman u Ligu Evrope.

– Ovo je sraman rezultat, moram da priznam. Sve je to ostvareno zbog neverovatnih individualnih grešaka. Ne želim da se žalim, u fudbalu uvek mora da se uči, ali ne bih želeo da moji igrači- počeo je Šumudika.


Izneo je i svoje viđenje meča.

– Susreli smo se sa ekipom koja je bila odmornija od nas. U igri jedan na jedan izgubili smo sve duele. Zvezda je dva puta došla do gola i oba puta dala gol. U nastavku smo ih pritisli, ali smo posle kornera olako primali golove. Takve stvari se dešavaju. Ako je do trenera preuzimam grešku.

On kaže da igrači nisu slušali njegove savete, i na komičan način objasnio situaciju na terenu.

– Upozoravao sam na igrača od 193 centimetara. Preko Pavkova sve ide, svaki napad. Već u petom minutu izgubili smo loptu i primili gol, a kod drugog niko nije sprečio šut. Kod trećeg smo primili tako lako. Sve je ovo istina, imam snage da priznam svoju grešku, ali sada bi trebalo da sedi još šest ili sedam igrača da bude uz mene. Trebalo bi da ih je stid. Šta da uradim? Da uzmem pistolj i upucam igrača? Na plejstejšnu mogu da promenim stvari, ovde ne mogu. Primamo tri gola iz kontre, zar ja treba da skačem sa Ivanićem? Nije čak ni skočio kada je dao gol.

Potom je poentirao.

– Vodio sam trojicu igrača u toalet posle utakmice od uzbuđenja. Razlika između nas i Zvezde je velika, u kvalitetu, novcu, ima i sjajnu publiku– zaključio je on.

Pisalo se da mu ostanak na klupi rumunskog kluba zavisi od rezultata protiv srpskog šampiona, po svemu sudeći, crno mu se piše…

 


Be the first to comment on "ZA ANALE: Trener Kluža napravio ŠOU posle debakla od Zvezde!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*