DOŠAO U BEOGRAD PUN SEBE: Trener Sočija uveren u pobedu nad Partizanom!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana u četvrtak od 21 čas igraju revanš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu Konferencija protiv ekipe Sočija.

Ruski predstavnik je stigao u Beograd u sredu, a na konferenciji pred meč sa crno-belima trener Sočija Vladimir Fedotov najavio je trijumf svog tima, a videćemo da li će to dati dodatni motiv igračima srpskog velikana.

– Očekujem sličnu utakmicu kao što je bio i prvi meč. Dobru igru, dobar fudbal i našu pobedu.


Trener Sočija se osvrnuo i na gust raspored na početku sezone.

– Isto kao i Partizan i mi imamo gust raspored. Igramo dva meča nedeljno, ali to je profesionalni fudbal. Igrači su dobro. Osećaju se sveže i mislim da nam to neće predstavljati problem.

On i dalje nije odlučio kojih 11 fudbalera će poslati na teren stadiona u Humskoj 1.

– Svi igrači koji su doputovali su spremni i to je najvažnije. Postoji izreka jutro je pametnije od večeri, tako da ću odluku o starterima doneti pred početak meča.

Ruski trener je izjavio i da je gledao mečeve Partizana u prvenstvu i osvrnuo se na pomoć publike koju će Partizan imati u sutrašnjem meču.

– Ne želim da izdvajam nekog pojedinca, opasnost nam preti od cele ekipe, Partizan ima odlične igrače i svi mogu da reše meč, kao što se dešavalo u prvenstvu. Mi nismo imali u prvom meču pomoć publike i to se osetilo, Partizan će u tom smislu biti u prednosti – zaključio je Fedotovo.

Podsetimo, u prvom meču u Sočiju bilo je 1:1. Pravilo gola u gostima više ne važi, pa će se igrati produžeci ukoliko ne bude pobednika u regularnih 90 minuta.


Be the first to comment on "DOŠAO U BEOGRAD PUN SEBE: Trener Sočija uveren u pobedu nad Partizanom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*