STANOJEVIĆ OTKLONIO SUMNJE: Evo kakva je situacija sa Sumom!

FOTO: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević svestan je da crno-bele očekuje teško gostovanje u Novom Pazaru, protiv kluba koji je tim koji vodi pobedio samo jednom u poslednjih sedam utakmica.

Prošle godine u ovo vreme tad povratnik u Superligu zadao je težak poraz izabranicima Sava Miloševića, a Stanojević čini sve da i njegovu ekipu ne zadesi ista sudbina.

„Svestan sam šta znači utakmica u Novom Pazaru. Neko iz stručnog štaba je izvadio podatak da je Partizan od poslednjih sedam mečeva na tom gostovanju dobio samo jedan. Tako da nam je jasno šta znači igrati tamo, na koji način možemo da im se suprotstavimo, šta nam je potrebno“, rekao je Stanojević na konferenciji za novinare pred sutrašnji duel.


Govoreći o eventualnom odmaranju igrača pred revanš protiv Sočija u četvrtak, trener crno-belih je rekao da mu to nije praksa, ali da će kao u svakom meču iskoristiti priliku da izrotira nekoliko fudbalera.

Dileme nema da će i na stadionu kraj Jošanice na golu biti mladi Aleksandar Popović, uprkos dolasku iskusnog Milana Lukača.

„Popović je u dobrom stanju. Pričao sam sa trenerom Jovšićem, on smatra da bi Popović trebalo da napravi kontinuitet od tri-četiri utakmice, a kasnije ćemo rotirati“, rekao je Stanojević dodajući da se nije još odlučio da li će šansu na desnom beku dati Marku Živkoviću ili Aleksandru Lutovcu.

Šef stručnog štaba crno-belih pohvalio je trud i energiju povratnika u klub Rikarda Gomeša, dok je suprotno viđenje rekao na račun Sejdube Sume.

„Suma je imao veliku želju da ode, ali ponude koje su bile za njega nisu zadovoljile ni klub ni njega. Sada je rekao da želi da se bori za mesto u timu, pa sve zavisi od njega. Kako se bori, to će vreme pokazati. Svako želi dobrog igrača, pa i ja, ali prvo mora on da se nametne ekipi, jer vidite kakav nam je timski duh, a tek onda treneru. Od njega zavisi, jer ima dosta igrača koji igraju dobro, imaju izvanrednu statistiku i prošle i ove sezone. Neka radi, neka se trudi, dobiće šansu kad zasluži“, zaključio je Stanojević.


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ OTKLONIO SUMNJE: Evo kakva je situacija sa Sumom!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*