CRNO-BELI SJAJNO PROŠLI: Ovo su potencijalni rivali Partizana u poslednjem kolu kvalifikacija za LK!

FOTO: FK Partizan

UEFA je skratila listu potencijalnih rivala srpskih klubova u plej-of fazi kvalifikacija za Ligu konferencija.

Partizan se nalazi među nosiocima i može se reći da je sjajno prošao u osvom skraćivanju, pošto se čini da od potencijalnih rivala niko nije teži od Sočija sa kojim crno-beli igraju u 3. kolu kvalifikacija.

Od pet mogućih protivnika, samo je jedan par u kojem crno-beli ne bi bili favoriti na papiru.


Parni valjak će na žrebu biti u grupi 4, a potencijalni rivali su mu:

Pobednici iz dvomeča Rapid Beč (Austrija) – Anortozis (Kipar), Tobol (Kazahstan) – Žilina (Slovačka), Santa Klara (Portugalija) – Olimpija Ljubljana (Slovenija), Dinamo Batumi (Gruzija) – Sivas (Turska) i kao najteži par Trabzon (Turska) – Molde (Norveška).

Vojvodina, se poput Partizana, nalazi među povlašćenim timovima zaslužujući koeficijentu koji ima LASK, njen rival iz 3. kola kvalifikacija za LK.

Ovo su potencijalni rivali Lala:

Bolji iz dvomeča Galatasaraj (Turska) – Sent Džonston (Škotska), Kolos (Ukrajina) – Šahtjor Karagandi (Kazahstan), Rozenborg (Norveška) – Domžale (Slovenija) i Vitese (Holandija) – Dandok (Irska).

Čukarički jedini neće biti mešu povlašćenim timovima, i ukoliko eliminiše Hamarbi čeka ga veoma zahtevan posao, a moguć je čak i duel sa Totenhemom:

Pobednici duela Ujpešt (Mađarska) – Bazel (Švajcarska), AEL Limasol (Kipar) – Karabag (Azerbejdžan), Nju Sejnts (Vels) – Plzen (Češka) i Totenhem.

Žreb će se održati u ponedeljak od 14 časova u Nionu.

Ukoliko želite da pomognete rad našeg sajta, to možete učiniti klikom na neku od reklama. Vas ništa ne košta, a nama mnogo znači!


Be the first to comment on "CRNO-BELI SJAJNO PROŠLI: Ovo su potencijalni rivali Partizana u poslednjem kolu kvalifikacija za LK!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*