CRNO-BELI POSLALI MILIONSKU PONUDU: Defanzivac Zvezde je tražena roba!

Defanzivac Crvene zvezde Srđan Babić je natraženiji ovog leta na fudbalskoj pijaci! Posle povratka sa pozajmice Famalikau, Dejan Stanković ima velike planove za njega, ali ponude na „Marakanu“ samo pristižu!

Prvo se za Srđana Babića javila Braga sa željom da ga za 1.300.000 evra kupi, ali su u Ljutice Bogdana odugovlačili sa konačnim odgovorom.

Odustala je Braga, a potom je Vitorija Gimaraeš poslala ponudu, ali ponovo srpski šampion nije popustio, a onda je Stanković ukazao poverenje Babiću i „upario“ ga sa Dragovićem i time pokazao da defanzivac nije na prodaju!


Nije ga bilo u evropskim kvalifikacijama, ali je činjenica da će Babićeva uloga u timu ove sezone biti velika.

PROČITAJTE JOŠ:  KRAJ SAGE OKO HARUNE: Pala odluka, Zvezda odigrala na sigurno!

Međutim, prema saznanjima Mozzart sporta on se našao na listi želja prošlogodišnjeg Partizanovog rivala belgijske Šarlroe. Predložili su Crvenoj zvezdi da pozajme Babića na godinu dana, i da za tu opciju plate 300.000 evra.

Takođe, Šarlroa je želela da u ugovor o transferu sa Crvenom zvezdom unese opciju o obaveznoj kupovini u iznosu od 1.000.000 evra. Vagali su na Marakani, ali su brzo poslali negativan odgovor na adresu belgijskog kluba. Dejana Stanković je čelnicima Crvene zvezde rekao da mu je štoper Babićevih karakteristika potreban za nastavak sezone.


Be the first to comment on "CRNO-BELI POSLALI MILIONSKU PONUDU: Defanzivac Zvezde je tražena roba!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*