STANOJEVIĆ OTKRIO: Ovako će izgledati Partizanova odbrana u revanšu sa Slovacima!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana su rutinski savladali Vojvodinu u Novom Sadu sa 2:0, a trener crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan ishodom meča.

Vladimir Stojković je dogovorio transfer u Saudijsku Arabiju, pa je na golu bio Popović, dok je povređenog Miljkovića zamenio Lutovac. Stanojević otkriva da će istu odbrambenu četvorku izvest i u revanšu sa Dunajskom Stredom.

„Ide u tom pravcu. Živković zbog suspenzije nema pravo da igra, Miljković je povređen, Lutovac je protiv Vojvodine bio dobar i odbrana koja je igrala u Novom Sadu biće i u četvrtak na terenu„, rekao je trener Partizana.


Crno-beli su do tri boda stigli golovima Bibrasa Natha.

Bili smo fokusirani, takmičarski nastrojeni. U pojedinim periodima igrali dosta dobro, nekad dosta sporo, ali smo veći deo utakmice bili dobri, kontrolisali dešavanja, mogu biti zadovoljan„.

Stanojević je iskoristio priliku i da pohvali navijače Partizana koji su došli na stadion Karađorđe.

„Sve je bilo sportski, dobro, pravo navijanje, kakvo dva velika kluba zaslužujuč. Sve je proteklo u fer-pleju. Dosta je ljudi bilo na stadionu, hvala našim navijačima, bili su pozitivni, sve vrmee uz nas, dosta nam znači pozitivna energija, jer nam je svaka utakmica biti ili ne biti. Hvala im od srca na podršc“.

Crno-beli su ograničili domaćina samo na dve šanse i tek jedan udarac u okvir gola.

„Uvek je teško igrati u Novom Sad. Imala je Vojvodina pre nas dva vezana gostovanja, put u Litvaniju, mi smo bili svežiji. Bilo je priča o pomeranju derbija, ali nemamo kad da igramo. Žao mi je što nismo svi bili sveži, verovatno je to razlog što domaćin nije bio agresivan kao u prve dve utakmice sezone“, dodao je Stanojević.


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ OTKRIO: Ovako će izgledati Partizanova odbrana u revanšu sa Slovacima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*