VELIKI UDARAC: Partizan ostao bez STANDARDNOG prvotimca!

FOTO: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da tim spremno dočekuje derbi protiv Vojvodine u Superligi Srbije.

Crno-beli sutra od 21 sat gostuju u Novom Sadu na „Karađorđu“ u drugom kolu prvenstva, a Stanojević je saopštio da je težu povredu doživeo Aleksandar Miljković.

– Posle prve dve utakmice, važno nam je nastavimo pobednički niz. Imamo kadrovski problem sa Miljkovićem, koji se povredio na poslednjoj utakmici i sigurno će odustvovati duži period što nam stvara probleme, s obzirom da imamo i suspendovane igrače. Ostali su spremni, dočekujemo jedan derbi protiv Vojvodine koja je u odličnom momentu – rekao je Stanojević na konferenciji u Humskoj.


Derbi između Vojvodine i Paritizana dolazi posle evropskih utakmica oba tima.

– I oni mi smo imali jaku utakmicu, oni su jos i putovali. Videćemo, utakmica se igra uveče. Ima još vremena da se odmorimo. Promenićemo nekoliko igrača, sigurno tri-četiri, da osvežimo ekipu.V ojvodia je disciplinovan tim, sa trenerom kom je važna taktička disciplina. Imaju takmičarski duh, imamo repsket prema njihovom načinu igre, s obzirom na to da su igrali sa Zvezdom 0:0, nisu gol primili. Ulazimo sa repsektoma, ali i sa našim samopouzdanjem. Mislim da smo mi dobrom mometu, da dobro igramo, Želimo samo tako i da nastvimo – rekao je Stanojević.

On je istakao da očekuje podršku navijača u Novom Sadu, kao što je bila protiv Proletera u prvom kolu, a upitan je i kako komentariše desavanja na istočnoj tribini u Humskoj tokom meča sa Dunajskom Stredom u Ligi konferencija.

– Lično mi se nije svidela atmosfera na poslednjoj utakmici. Bio sam razočaran dešavanjima na stadionu. Moja želja je da svi navijamo za Partizan, da nas bodre. Igrači se nisu dobro osećali na terenu, jer se dešavala i ta tuča i nije bilo podrške kakvu smo očekivali, kao što je bila u Novom Sadu. Uvek kažem, treba izneti svoj stav, ja sam prvi koji iznos stav i uvek ću reći šta mislim. Iznesite stav, ali preostalo vreme podržavajte ekipu – kazao je šef struke crno-belih.

– Nama je podrška mnogo važnije nego bilo šta sto se dešava. Potrebno nam je da navijači u svakom trenutku navijaju za nas i da pruže podršku. Presećan sam bio u Novom Sadu kakvu smo podršku imali. Navijači su izneli svoj stav, nemam ništa protiv toga. Molio bih da budu uz nas, da nas podrže. Poslednjih 10 minuta meca protiv Dunajske, kada su nam pevali Partizane napadaj, to je ta energija koja nam je potrebana – zaključio je Stanojević.


Be the first to comment on "VELIKI UDARAC: Partizan ostao bez STANDARDNOG prvotimca!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*