PARTIZANOV TIM ZA SLOVAKE: Ovih 11 fudbalera igraće protiv Dunajske Strede!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Partizana utakmicom sa Dunajskom Stredom počinju svoju evropsku odiseju u novoj sezoni.

Crno-beli ovaj duel dočekuju maltene u punom sastavu, a trener Stanojević neće moći da računa samo na suspendovanog Marka Živkovića, Brežančića koji nema pravo nastupa i povređenog Obradovića.

Partizan je na sezonskoj premijeri deklasirao Proleter u Novom Sadu, Stanojević je tada na teren izveo tim u formaciji 4-2-3-1, a očekuje se da se ništa ne promeni ni u duelu sa legijom stranaca iz Dunajske Strede.


Na golu će biti kapiten Vladimir Stojković, dok će odbrambenu četvorku činiti Aleksandar Miljković, Igor Vujačić, Siniša Saničanin i Slobodan Urošević.

Što se tiče zadnjih veznih očekuje se da Zdjelar dobije priliku ispred Šćekića i bude u paru sa Milošem Jojićem.

Ulogu plejmejkera imaće razigrani Danilo Pantić, dok će po bokovima dejstvovati Lazar Marković i debitant u evro mečevima Nemanja Jović. Mesto u samom špicu napada rezervisano je, naravno, za Rikarda Gomeša.

Što se tiče rezervista, najverovatnije će šansu tokom drugog poluvremena dobiti iskusni Izraelac Bibras Natho, dok će ostale izmene zavisiti od rezultata koji bude bio na snazi u datom trenutku.

Projektovan sastav Partizana za meč sa Dunajskom Stredom (4-2-3-1): Stojković – Miljković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Zdjelar, Jojić – Marković, Pantić, Jović – Rikardo.


Be the first to comment on "PARTIZANOV TIM ZA SLOVAKE: Ovih 11 fudbalera igraće protiv Dunajske Strede!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*