ZAMERIO SE DELIJAMA: Napadač Zvezde tvrdi da navijači crveno-belih žive u prošlosti!

FOTO: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda je u prvom kolu Superlige Srbije na svom terenu remizirala sa Vojvodinom, a šansu da debituje nije dobio Loi Dioni, iako se zagrevao maltene celo drugo poluvreme.

Dok čeka šansu za debi u crveno-belom dresu, Dioni je dao intervju za „Mozzart sport“ u kom je između ostalog pričao kako mu je period u Sent Etjenu najgori u karijeri.

– Ne, nije mi Sent Etjen došao prebrzo. U Dižonu sam bio neverovatan, pucao od samopouzdanja. Nikog se nisam plašio. Ni Pari Sen Žermena. Najbolji su, sve u redu, ali idemo da se pobijemo. U Sent Etjenu je ipak bilo mnogo promena. Novi trener, novi igrači. Kad sam došao, svaki fudbaler je igrao za sebe. Daću ti primer, tri puta iznudim penal, još sam na zemlji i gledam njih četvoricu ili petoricu kako se maltene biju ko će da šutne. U Anžeu recimo, prvi penal, ustajem, trojica mi već donose loptu i hrabre: OK, Loi, šutiraj, daj ga sad. U Sent Etjenu nije bilo tako – rekao je Dioni, pa onda dodao nešto što može da se protumači na više načina:


 Posle šest meseci bili smo 17. na tabeli, baš smo loše igrali, a Sent Etjen je tu sličan Zvezdi, ogroman pritisak navijača, koji malo žive u prošlosti.

Sent Etjen je jedan od najtrofejnijih klubova u Francuskoj, ali već godinama ništa nije osvojio, dok je sa Crvenom zvezdom situacija ipak drugačija.


Be the first to comment on "ZAMERIO SE DELIJAMA: Napadač Zvezde tvrdi da navijači crveno-belih žive u prošlosti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*