CRNO-BELIMA NEĆE BITI NIMALO LAKO: Partizan saznao imena potencijalnih rivala u trećem kolu kvalifikacija!

FOTO: FK Partizan

Kao što je već poznato fudbaleri Partizana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igraju protiv slovačke Dunajske Strede.

Prvi meč na programu je 22. jula u Humskoj, a revanš sedam dana kasnije u Slovačkoj.

Ono što će se dogoditi pre prvog duela Partizana i Dunajske Strede jeste žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. On je na programu već u ponedeljak, kada će Partizan saznati ko će mu biti sledeći rival, ukoliko prođe slovačku ekipu.


Crno-beli će kao i u žrebu za 2. kolo i ovog puta biti povlašćeni na izvlačenju kuglica, ali i pored toga Partizan može da naleti na nekoliko ogromnih mina.

To su rivali poput: Rubina iz Kazanja (Rusija), Vitesea (Holandija), Trabzonspora (Turska), Lucerna (Švajcarska)… ovi timovi kvalifikacije započinju od 3. kola.

Među potencijalnim protivnicima Partizana nalaze se i brojni timovi iz bivše Jugoslavije, Hajduk, Osijek, kao i ljubljanska Olimpija koju od ove sezone predvodi Savo Milošević.

Hajduk, Osijek i Olimpija, baš kao i Partizan, prvo moraju da prođu 2. kolo kvalifikacija. Splićani igraju sa kazahstanskim Tobolom, Osijek se sastaje sa poljskim Pogonom, dok Savova Olimpija ima na papiru najlakši zadatak, pošto joj je rival malteška Birkirkara.

Pored rivala koje smo spomenuli, crno-beli bi na žrebu mogli da izvuku i nekog od sledećih klubova, koji su: Soči (Rusija), Aberdin, Hibernijan (Škotska), Nju Sejnts (Vels), Spartak Trnava (Slovačka), Kolos, Vorskla (Ukrajina), Sivaspor (Turska), AGF (Danska), Domžale (Slovenija), Elfsborg (Švedska), Puškaš Akademija (Mađarska), Šljonsk (Poljska), Univerzitatea (Rumunija), AEL (Kipar), Vaduz (Lihtenštajn) i Slovačko (Češka).

Gledajući imena rivala, Partizanu svakako ne sledi previše lagan posako ukoliko se domogne trećeg kola kvalifikacija, pogotovo ako naleti na neku od velikih mina.


Be the first to comment on "CRNO-BELIMA NEĆE BITI NIMALO LAKO: Partizan saznao imena potencijalnih rivala u trećem kolu kvalifikacija!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*