GROBARE OVO ZANIMA: Vučelić otkrio zašto neće PODNETI ostavku!

Predsednik Partizana bio je gost na TV Prva gde je govorio o mnogim stvarima vezanim za crno-bele.

Govoreći o aktuelnim temama, prvi čovek crno-belih najviše se dotakao Takume Asana, koji je jednostrano otišao iz Partizana smatrajući da može da uradi to zbog dugovanja kluba.

„Tužili smo ga. Stojimo jako dobro u tom sporu. Raskiuo je Asano ugovor i krenuo… Tu je neka mistifakacija kod nas, Japanci su prezicni ljudi, ubiju se kada se kada voz kasni nekoliko minuta… Pratio sam da su vozovi u Japanu kasnili 33 minuta“, počeo je Vučelić u Jutru.

Zašto je Asano otišao?

„Promenio je menadžera i doneo takvu odluku. Dobijao je redovno plate, a tu je nekih 40.000 evra sporno. Napravio je podlački gest. Nikada se više nije javljao posle utakmice sa Proleterom“.


Vučelić je nastavio u istom tonu prema „mitu o Japanu“.

„Samuraji, kodeksi, razna samoubistva… To je mit o Japanu. Samo se nalaze argumenti da se sve svali na Partizan. Nikada se nije dogodilo da u sred takmičarske sezone ode igrač“.

Deo javnosti misli da je uprava kluba za odlazak Asana.

„To su gluposti, nisu pravi navijači svi koji stanu na njegovu stranu. Spasi me Bože te ljubavi. To je mržnja“, rekao je Vučelić, a onda poručio da nema nameru da ponudi ostavku.

„Nikada nisam davao ostavke, uvek sam bio smenjivan. Ne mislim da bi trebalo da se daje ostavka. Instuticije biraju… Nikad ne reci nikad, nisam nadobudan, ali neću da dam ostavku“.

Crvena zvezda i Partizan su obavili niz sastanaka u vezi poboljšanja srpskog fudbala.

„Bilo je mnogo zategnutih situacija u prošlosti. Kada pobedimo derbije oni nas napadaju, suđenje… Bili smo lišeni uticaja u FSS, prosto je neprirodno da se najveća kluba nemaju uticaj. Sastai smo se i dogovorili oko nekih stvari oko kojih jesmo. Bilo je konkretnih, broj ligaša, bonusa… Sve je proteklo u odličnoj atmosferi“, zaključio je.


Be the first to comment on "GROBARE OVO ZANIMA: Vučelić otkrio zašto neće PODNETI ostavku!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*