STANOJEVIĆ OTKRIO: Evo ko sigurno napušta Partizan, a ko bi mogao da ode samo u slučaju dobre ponude!

FOTO: FK Partizan

Trener Partizana Aleksandar Stanojević razgovarao je sa novinarima na SC Teleoptik.

Stanojević je otkrio predstavnicima sedme sile da je Žan Kristof Bajbek završio svoju misiju u Partizanu, dok je sa Banjakom drugačija situacija.

Došao je juče, nismo stigli da pričamo. Nema razloga da ne pričamo. Što se tiče discipline, radikalan sam i sečem, ali za njega imam opravdanje. Igrao se derbi, stranac je, očekivao je da će igrati, a nije. Na poluvremenu sam umesto njega uveo Ostojića, što se pokazalo ispravnim, jer niti smo primili gol, niti nam je Zvezda šansu stvorila. Želeo sam da ga ubacim u poslednjim minutima. Kao profesionlac je trebalo da uđe, ali ljudski je, imate emociju, nije lako, pretpostavlja da će otići i totalno ga razumem. Bio je profesionalan i kad je igrao i kad nije. Ima nekih ponuda, ide ka odlasku. Poštujem ga što je veliki profesionalac. I juče i danas je sjajan na treningu. Ako ostane možemo da igramo sa trojicom pozadi, ako ode nema problema… Ako Suma i Banjak ostanu, nemam problem da ih imam u rotacijama“, rekao je Stanojević o Banjaku.


Stanojević naglašava da ponude drugih klubova imaju Zdejlar i Lazar Marković.

“Od drugih pozicija, nedostaje nam štoper ako ode Banjak. Pozvali smo mlade, Subotića i Đorđevića. Ako možemo nekog mladog našeg, pre nego da dovedemo. Ali, ako imate naznake da igrači poput Zdjelara ili Lazara Markovića imaju ponude… Voleo bih da ostanu, ali ako odu, onda ćemo tražiti novajlije na mestima zadnjeg veznog i bočnog napadača, videćemo da li strance ili domaće“.

 Sava Arambašić, Periša Pešukić, Bojan Matić i Petar Gigić, koji su prošle sezone bili po pozajmicama, sigurno će napustiit Humsku 1.

Da ne kažem vama, a da nisam još nisam rekao. Teško će se ovde izboriti za status. Bolje da njih da idu negde. Sami znate kako su igrali, koliko su golova dali. Nemamo realnu osnovu da se vrate“.


Be the first to comment on "STANOJEVIĆ OTKRIO: Evo ko sigurno napušta Partizan, a ko bi mogao da ode samo u slučaju dobre ponude!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*