LUKAKU NEMILOSRDAN: Belgija ZGAZILA Rusiju usred Sankt Peterburga!

Fudbaleri Belgije savladali su Rusiju sa 3:0 u prvom kolu grupe B Evropskog prvenstva.

Belgijanci su tako od samog starta pokazali i dokazali zbog čega su jedan od najvećih favorita na ovom takmičenju. Rusi i pored toga što se meč igrao u Sankt Peterburgu nisu imali ni najmanju šansu.

Ekipa Roberta Martineza je povela iz prve prilike u 10. minutu. Lukaku je iskoristio veliki kiks Semenova, bio je u „ofsajdu“ golgeter Intera, ali je defanzivac Rusije nespretno dirao loptu i „spojio“ ga sa golom.


Četiri minuta kasnije Fernandes je mogao da donese izjednačenje Rusima, ali je bio neprecizan glavom. Ipak, posle toga na terenu su postojali samo Belgijanci, koji su razbijalu Zbornaju komandu.

Dendonker i Torgan Azar propustili su velike prilike. Potom je usledila pauza, a van terena posle sudara morali su Kuzjaev i Kastanj. Kastanja je za menio Menije, a samo sedam minuta po ulasku u igru bek belgijske reprezentacije postiže gol za 2:0. Do kraja poluvremena moglo je da bude i 3:0, ali je Karaskov udarac bio neprecizan.

U nastavku smo gledali miran početak, a prvi su zapretili Rusi u 57. minutu, imali su nekoliko opasnih napada, ali nisu uspeli do gola.

Prava uspavanka vladala je sve do 88. minuta kada Lukaku postiže svoj drugi gol na utakmici. Sve je odlično uradio Menije u solo prodoru i izbacio Lukakua pred gol Rusa, koji je to lagano rešio.

Na kraju pobeda Belgijanaca od 3:0 i sjajan početak pohoda na evropski vrh.


Be the first to comment on "LUKAKU NEMILOSRDAN: Belgija ZGAZILA Rusiju usred Sankt Peterburga!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*