KRAJ JE KADA NOVAK KAŽE: Đoković izgubio dva seta, pa SMOŽDIO Italijana!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa pobedivši Lorenca Musetija sa 3-2 u setovima posle četiri sata igre.


Predao je Museti, nemoć je bila očigledna i Đoković posle ogromnih 6:7, 6:7, 6:1, 6:1 i 4:0 u petom setu došao do četvrtine finala.

Novak Đoković je bez većih problema ostvario plasman u novu rundu, gde će igrati sa Mateom Beretinijem koji je prošao Rodžera Federera, koji je meč predao bez borbe.

Novak je izgubio prva dva poena od Lorenca Musetija, mladi Italijan je odlično gađao linije i uglove i bio veoma opasan, a onda je Novak ubacio u višu brzinu i stigao do djusa, pa onda dva brza poena za prvi gem.

U naredna dva gema nije bilo iznenađenja, da bi potom Novak napravio brejk i poveo sa 3:1. Mogao je da ga potvrdi, ali je ispustio svaku priliku, pa je Museti vratio brejk i potom ga potvrdio za 3:3 i u istom maniru je prvi set nastavljen i otišli smo u taj-brejk.

Tamo je Museti prikazao sjajnu igru, isterao Đokovića iz zone komfora is a 9:7 slavio u taj-brejku za osvajanje prvog seta i kompletan šok na Rolan Garosu.

Ni u drugom setu nije bilo mnogo drugačije. Odlično je Museti startovao i posle brejka stigao do 3:1, ali je Novak vratio brejk i poravnao na 3:3 sa dva uzastopna gema, da bi njegov dobar ritam prekinuo Museti na svom servisu za novo vođstvo od 4:3.

Brejk, pa ribrejk i drama koja traje pa su njih dvojica stigla do 5:5, a onda pošto nije bilo iznenađenja došli smo u još jedan taj-brejk, pošto je Museti odlično servirao, a ni Đoković nije bio dekoncentrisan pa nije bilo grešaka.

Svetski broj jedan je bio potpuno razbijen u drugom taj-brejku, samo dva osvojena poena i Museti prilično lako to dobija za ogromno vođstvo od 2-0 u setovima.

U trećem setu, Novak je počistio Musetija. Za 24 minuta je slavio sa 6:1 i uspeo da izbori četvrti set i da smanji na 2-1. Najavio je srpski teniser bolju igru nakon dva izgubljena seta i sjajne igre devetnaestogodišnjeg Italijana.

Kada je počeo četvrti set, Museti je maltene bio na kolenima. Odmah je Novak osvojio brejk sa nulom, a onda je na isti način stigla i potvrda, pa je za 5 minuta imao velikih 2:0

Verovali ili ne, Museti je osvojio manje od 5 poena u ovom čitavom setu i sa 6:0 stigao do poravnanja! 2-2!

Odlučujući peti set je počeo na maltene nenormalan način. Novak Đoković je povredio prst i sa zemlje došao do poena, a potom i do brejka.

Više o tome čitajte OVDE.

Još jedan dupli brejk Novaka Đokovića doneo mu je vođstvo od 4:0 u petom setu, pa je besni Museti predao meč i Novak se plasirao u četvrtfinale, gde ga očekuje susret sa Mateom Beretinijem.

 



Be the first to comment on "KRAJ JE KADA NOVAK KAŽE: Đoković izgubio dva seta, pa SMOŽDIO Italijana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*