ZASMETALA MU SKANDIRANJA SA TRIBINA: Vučić UDARIO na Partizan i Grobare!

Košarkaši Partizana savladali su Megu u drugom meču polufinale serije KLS, a crno-beli su po prvi put ove sezone imali podršku navijača.

Tokom meča protiv Mege sa tribina se često orilo „Vučiću ped*ru“, što je razljutilo samog predsednika Srbije.


– Poslednje pitanje tiče se parola uzvikivanja „Vučiću p…“, ja nemam problem sa bilo kojom parolom, to je demokratski način politčke borbe. Njihov jedini argument je „Vučiću p…“ A što sam to, zato što nisam dao dalje da njihovi drugovi budu ubijani, klani, samleveni… – rekao je Vučić, aludirajući na uhapšenu grupu vođe Grobara Veljka Belivuka, koja se povezuje i sumniči za monstruozne zločine.

Nije se tu zaustavio.

Ili sam to, što nismo dovoljno para dali nekom fudbalskom i košarkaškom klubu? Ja molim rukovodstvo FK Partizan i KK Partizan da izađu i kažu pristalicama Partizana koliko su para dobili od države i šta su sve tražili od države.

– Jeste li primetili da nisu rekli da nisu imali ni dinara da plate licencu? Niko nije mogao da plati licencu za Evropu. Sad će u Evropi moći da viču „Vučiću p…“ jer je država platila 2,5 miliona evra. Izračunajte koliko smo para mogli da damo penzionerima od toga. Umesto toga, dali smo Partizanu. Dali smo i Crvenoj zvezdi.

Ističe i da je najlakše uvek okriviti njega za neuspeh i ističe da nije istinita krilatica je teško biti navijač Partizana u ovim vremenima.

– Samo izračunajte koliko smo mogli da ne damo Zvezdi i Partizanu. Ja znam da to nikada nije dosta, da milioni evra nisu dosta, oni mogu sami da biraju svoja rukovodstva, ali razumem i da ja uvek moram da budem kriv, zato što je to najlakše. Nikad niko nije kriv. „U ovakvim okolnostima kada je teško biti navijač Partizana“, što je teško biti? Imate para od države koliko hoćete. Kao pleve.Tri četvrtine budžeta za KK Partizan smo mi dali, ma četri petine, kakve tri četvrtine, malo će da vas foliraju da su dali svoje pare. FK Partizan ne bi igrao Evropu da mu nismo dali pare.


Be the first to comment on "ZASMETALA MU SKANDIRANJA SA TRIBINA: Vučić UDARIO na Partizan i Grobare!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*