PREOKRET: Milioni SPASA stižu Partizanu!

FOTO: FK Partizan

Almerija je u prvom meču polufinala plej-ofa za plasman u Primeru izgubila sa 3:0 od Đirone i tako maltene ostala bez šansi za odlazak u finale.

Ovakav ishod bio je loš i za Partizan, koji se nadao da bi mogao da zaradi 3.000.000 evra ukoliko Almerija izbori plasman u Primeru.

Ipak, dva dana kasnije stižu sjajne vesti u Humsku 1.


Kako eksluzivno saznajemo, Almerija planira da ovog leta proda Umara Sadika, a u ovom trenutku član Segunde ima zvanični ponudu za Nigerijca vrednu 18.000.000 evra. Almerija će u daljim pregovorima pokušati da zaradi još više, a evo koliko će Partizanu pripasti ukoliko crveno-beli prihvate inicijalnu ponudu od 18 miliona evra.

Španski klub će otkupiti 30% prava koji pripadaju Partizanu od budućeg transfera, prema unapred predviđenom dogovoru dve strane prilikom potpisivanja ugovora, za 3 miliona evropskih novčanica. Partizanu će tako ostati još 10% od naredne prodaje, pa ukoliko Almerija proda Sadika po gore navedenoj sumi crno-belima će pripasti dodatnih milion evra.

Sveukupno, Partizan će ovog leta inkasirati od Umara Sadiqa još najmanje 4 miliona eura. Kada na to uračunamo već zaradjenih 5 miliona, dolazimo do informacije da će Partizan zaraditi minimum 9 miliona eura na transferu sjajnog Nigerijca!


Be the first to comment on "PREOKRET: Milioni SPASA stižu Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*