TERZIĆ: Kokeza je čovek iz Partizana, Vučić više pomaže njima nego Zvezdi!

Generalni direktor Crvene zvezde ponovo je izazvao buru u javnosti svojim veoma smelim, ali i pomalo kontradiktornim izjavama.

On je gostovao na TV Prva, gde je govorio o mnogim stvarima, ali i o stanju u FSS. Terzić smatra da bi za Zvezdu bilo pogubno da na čelo Saveza posle Karadžića i Kokeze dođe još neko iz Partizana.

Dakle, Terzić je svog nekadašnjeg saradnika sa Marakane i potpredsednika Crvene zvezde, Slavišu Kokezu, nazvao kadrom iz Partizana.


Godinama unazad nemamo problem sa FSS. Naša pasivizacija je doprinela da neki ljudi uzmu pozicije koje ne zaslužuju. Mnogo je devastirano i ruinirano i mi ćemo se zagalati za izbore i tokom izbora. Previše je da dođe još jedan čovek iz Partizana, posle Toleta Karadžića i Slaviše Kokeze s kojim nismo imali nikakav kontakt. Zvezdu ne zanima reprezentacija, rad saveza nas zanima kao temelj razvoja fudbala u našoj zemlji. I Partizan mora da se uključi kao i svi ostali klubovi. Mi se nikad nećemo složiti sa Partizanom, složili smo se da se nećemo složiti.“

Terzić je govorio i o svom odnosu sa Vučićem, za kojeg kaže da je veći novac dao Partizanu.

„Nikad nisam zloupotrebio odnos sa Vučićem. On je moj iskren i dobar prijatelj. Svi podaci su dostupni u APR i zna se koliko dobijamo od države. On je prošle godine izašao sa brojkama, i zna se da Partizan prima više prihoda od zvezde, sve transparentno. Vučić jeste naivjač Crvene vzezde, ali nije to zloupotrebio, to je spin koji potiče od Partizana, da bi imali alibi za neuspehe“.


Be the first to comment on "TERZIĆ: Kokeza je čovek iz Partizana, Vučić više pomaže njima nego Zvezdi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*