JOVANOVIĆ PRED DUEL SA „SVOJIM“ CRNO-BELIMA: Partizan sastavljan za najviše domete!

FOTO: KK Mega/Ivica Veselinov

Košarkaši Mege dočekaće na svom terenu Partizan u prvom meču polufinalne serije KLS.

Megu sa klupe predvodi bivši trener crno-belih Vladimir Jovanović, koji se nada da će njegova ekipa izvući pouke iz prethodnih susreta sa Partizanom.


Polufinalna serija je već dovoljna činjenica da u tu seriju uđemo jako motivisano. Čeka nas Partizan sa kime smo do sada odigrali dve utakmice, obe rezultatski neizvesne, jako dobro i siguran sam da smo iz te dve utakmice izvukli pouke, rekao je Jovanović za klupski sajt.

Jovanović je naveo da je Partizan, bez obzira na rezultat, sastavljen za najviše domete i istakao da crno-beli imaju „dovoljno iskustva i kvaliteta da naprave dobar rezultat“.

„Mislim da je, na osnovu prethodnog iskustva, jako bitno da im odgovorimo na fizičkom polju, da zaustavimo njihovo trčanje i izuzetno kvalitetan skok u napadu, zbog čega smo i prethodne utakmice sa njima izgubili“, rekao je Jovanović.

„Mislim da će te dve stvari, pored nekih taktičkih zamisli, možda biti i najvažnije za utakmice koje su pred nama. Siguran sam da ćemo izaći jako motivisani i da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što je moguće bolji rezultat“, dodao je on.

Mega i Partizan su se ove sezone dva puta sastali u ABA ligi, a Partizan je u oba uzbudljiva susreta slavio – u prvom sa 79:77, a u drugom sa 88:98.


Be the first to comment on "JOVANOVIĆ PRED DUEL SA „SVOJIM“ CRNO-BELIMA: Partizan sastavljan za najviše domete!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*