CRVENO-BELI U PROBLEMU: Prijović traži NENORMALNE uslove od Zvezde, a evo i koji su…

Iako se u ponedeljak pojavila informacija da od Aleksandra Prijovića u Crvenoj zvezdi neće biti ništa, došlo je to preokreta.

On će, ipak, na kraju sezone raksinuti ugovor sa Al Itihadom i biće slobodan u potrazi nove sredine.

Naravno, Zvezda je tu odmah videla svoju šansu, te je ubrzala pregovore sa napadačem.


Međutim, pojavio se novi problem, a to su Prijovićevi zahtevi. Zvezda mu je spremila trogodišnji ugovor, sa čime je on zadovoljan. Ipak, bivši napadač reprezentacije Srbije za tri sezone traži platu od 2.800.000 evra, prenosi Mozzartsport.

Prijović bi da u prve dve godine prima po 800.000 evra, a u poslednjoj ogromnih 1.200.000 evra. Crvena zvezda. Kad se uključe porezi crveno-bele bi poslednja godina njegovog ugovora košatala preko dva miliona evra.

I zbog toga na Marakani pokušavaju da pronađu kompromis u pregovorima sa Prijovićem. Jer jasno je da Crvena zvezda ne bi mogla finansijski da istrpi Prijovićevu platu u poslednjoj godini ugovora ako pre toga ne ode ponovo u inostranstvo. A kao igrač koji već ima 31. godinu jasno je da nije previše zanimljiv evropskom tržištu. I da nije nemoguće da do kraja odradi potencijalni ugovor u Ljutice Bogdana.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će izmeđ dve strane doći do dogovora, a treba imati na umu da je za Prijovića zainteresovan i njegov bivši klub, PAOK.


Be the first to comment on "CRVENO-BELI U PROBLEMU: Prijović traži NENORMALNE uslove od Zvezde, a evo i koji su…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*