KAPITEN ZVEZDE PROGOVORIO: Evo kako Lazić komentariše suđenje protiv Budućnosti!

FOTO: KK Crvena zvezda

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić posle osvajanja titule u ABA ligu kaže da je ključan bio drugi meč protiv Budućnosti.

Crveno-beli su slavili sa 3:2 i odbranili domaćin teren u majstorici u Beogradu.

– Druga utakmica u Beogradu je bila najteža. Na poluvremenu smo imali 14 poena prednosti, a već polovinom treće u egalu. Imali su sedam, osam poena više i to je bio problem za nas. Ipak, uspeli smo da se izdignemo i zabeležimo ključnu pobedu u seriji – rekao je za TV Prva Lazić. 

Seriju je obeležilo suđenje, ABA liga je priznala da je bilo grešaka, a evo kako je sve to prokomentarisao Lazić.


 Nažalost, greške su sastavni deo sporta. Kako naše, tako i sudijske… Na nama je bilo da iznesemo sve do kraja, pokažemo mir i stabilnost na terenu, da ispunimo zadatke koje pred nas stavljaju od kluba.

Branko Lazić je najtrofejniji košarkaš Zvezde u istoriji, a sada samo pomera granicu.

 Nisam ni sanjao da ću osvojiti 16. trofej, niti razmišljao da tako nešto može da se desi. Dečački san je bio samo da obučem dres Zvezde, ali ispostavilo se da ću biti uspešan“, poručio je Lazić, konstatujući da mu najtraži pehar onaj ABA lige iz sezone 2018/2019 kada je Zvezda vratila titulu od Budućnosti.

Laziću ugovor sa Zvezdom ističe na leto 2022. godine.

 Imam još sledeću sezonu, pa da vidimo na kraju. Svi planovi su vezani za Zvezdu. Kada bude istekao ugovor opet će Zvezda biti u prvom planu.


Be the first to comment on "KAPITEN ZVEZDE PROGOVORIO: Evo kako Lazić komentariše suđenje protiv Budućnosti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*