KRAJ KARIJERE: Bivši kapiten Partizana otišao u penziju!

partizan-young-boys-jong-bojs-europa-league-evrop-liga-grobari-fans
FOTO: Sportextra.net

Bivši fudbaler i kapiten Partizana Miloš Mihajlov odlučio je da ode u penziju u svojoj 39. godini.

Karijera sjajnog štopera trajala je punih 20 godina. Mihajlov je svoju odiseju započeo u Voždovcu i bio deo najvećeg uspeha kluba kada je u sezoni 2005/2006 osvojeno treće mesto u Superligi Srbije i kada je izboren plasman u evropska takmičenja, u kojima na kraju klub nije učestvovao zbog odustajanja.

Navijači Partizana najviše će ga pamtiti po golu koji je postigao u 128. Večitom derbiju koji je odigran na stadionu „Rajko Mitić“ 2007. godine, kada je glavom matirao Ivana Ranđelovića za veliku radost navijača Partizana.


„Drago mi je što sam završio karijeru u Železničaru iz Pančeva, iako sam tamo bio samo šest meseci, uspeli smo da ispunimo cilj i uverio sam se da i u Prvoj ligi Srbije postoje klubovi koji funkcionišu na ozbiljnom nivou. Gol u derbiju definitivno ostaje kao najlepša uspomena, zajedno sa nastupanjem u Ligi Evrope sa Partizanom. Uzeću vremena da se posvetim sebi i porodici nakon zaista duge karijere i odlučiću nakon toga da li ću ostati vezan za fudbal i dalje“, rekao je Mihajlov.

Nakon Partizana Mihajlov je nastupao za Konjaspor u Turskoj, da bi kroz karijeru nastupao i u Rumuniji, Kini, Norveškoj, Kazahstanu. Mihajlov je najveći trag ostavio u matičnom Voždovcu za koji je nastupao u tri navrata i dres Zmajeva je oblačio u preko 250 utakmica i zaslužio status legende beogradskog kluba.


Be the first to comment on "KRAJ KARIJERE: Bivši kapiten Partizana otišao u penziju!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*