OGLASIO SE FILIPOVSKI: Otkrio šta mu je nedostajalo za uspeh u Partizanu!

KK Partizan
FOTO: KK Cibona

Bivši trener KK Partizan Sašo Filipovski još jednom se osvrnuo na svoju odiseju na klupi crno-belih.

Nije se proslavio i toga je sam svestan, što je i ispričao u razgovoru za poljske medije, ali je istakao da mu je nedostajalo i malo sreće.

„Došao sam u klub u teškom trenutku, kada je bilo nekih problema. Tim je izgubio tri meča u Eurokupu i bila je teška situacija sa pandemijom koronavirusa. Ali znao sam, u potpunosti sam to prihvatio. Želeo sam da se suočim sa ovim izazovom. Uprkos ovim porazima, uspeli smo da se plasiramo u sledeću rundu, bili smo u Top16. Tamo smo se žestoko borili, pobedili smo Trento i Lokomotivu. Nažalost, eliminisani smo, nedostajalo nam je malo sreće u Jadranskoj ligi. Nisam ispunio očekivanja i prekinuli smo saradnju. Bilo je to zanimljivo iskustvo iz kojeg sam puno naučio. Definitivno ću koristiti ovo znanje u budućnosti“, rekao je Filipovski za poljski „SF“.

 


Istakao je da je situacija u klubu bila veoma teška.

„Situacija u Partizanu bila je veoma teška jer je došlo do velikih promena u sastavu – bilo je odlazaka i povreda – i u roku od nekoliko dana morali smo da dovedemo nekoga ko je bio u ritmu meča. Džoš je bio košarkaš koga smo mogli brzo da dovedemo u Beograda. On je talentovan igrač, ali još uvek mlad, kome je potrebna igra na evropskom nivou. Ovo mu je prva sezona posle koledža i vidite da još uvek ima nekih nedostataka. Ali za godine ili dve sigurno će se poboljšati. Ima veliki potencijal“.


Be the first to comment on "OGLASIO SE FILIPOVSKI: Otkrio šta mu je nedostajalo za uspeh u Partizanu!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*