LOŠA UVERTIRA ZA KUP: Bezidejni Partizan poražen u Lučanima!

FOTO: FK Partizan

Fudbaleri Mladosti pobedili su ekipu Partizana u Lučanima poslednjoj utakmici u sezoni Linglong Superlige Srbije – 1:0 (1:0).

Ni jedni ni drugi nisu imali rezultatski imperativ, ali su mnogo veću želju pokazali domaći igrači i za to su nagrađeni najsvetlijom pobedom u sezoni.

Crno-beli su delovali dosta nezainteresovano na ovom gostovanju, što je ljutilo trenera Aleksandra Stanojevića, ali nije uspeo da ih „trgne“ tokom susreta.

To će morati da uradi u narednih sedam dana, pošto će Partizan za sedam dana igrati u finalu Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Taj meč igraće se na stadionu „Rajko Mitić“ tog 25. maja sa početkom u 19 časova.

Pokušaće da „spase“ sezonu u kojoj je ponovo ostao bez titule u prvenstvu i da spreči najvećeg rivala da posle 14 godina osvoji „duplu krunu“.

Mladost je mnogo bolje otvorila utakmicu i uputila nekoliko pretnji preko Radivojevića pre nego što je u 24. minutu povela.

Bila je to dobra akcija po levoj strani, Radivojević je centrirao na drugu stativu, a tamo potpuno usamljeni Milan Bojović se poklonio i glavom sproveo loptu iza leđa Vladimira Stojkovića.

Pogodak nije proslavio jer je poznato da je Bojović ponikao upravo u Partizanu.

Ni primljen gol nije trgao gostujuće igrače koji su i u nastavku delovali veoma letargično i bez potrebne energije za preokret.

To je nešto što sigurno ne bi smeo da bude slučaj sledećeg utorka, inače se crno-beli neće dobro provesti.

Veliku priliku u 20. sekundi drugog poluvremena za Partizan je propustio Nemanja Jović, ali tek kada su u igru ušli drugopozivci, počelo je nešto da se dešava.

Dve prilike u kratkom periodu imao je Aleksandar Lutovac, dva puta je zapretio i Slobodan Urošević, pa onda dva puta i Aleksandar Miljković, ali izjednačenja nije bilo, kao ni učinka onih od kojih se to najviše očekuje.

Stanojević je bio vidno ljut u završnici i nema sumnje da će to preneti na svlačionicu i poslednju radnu nedelju u ovoj sezoni.

Mnogo toga „škripi“ pred finale Kupa, gde mesta za bilo kakvu grešku neće smeti da bude.

Be the first to comment on "LOŠA UVERTIRA ZA KUP: Bezidejni Partizan poražen u Lučanima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*