OPORAVAK IDE SPORIJIM TOKOM: Evo kakvo je stanje iskusnog fudbalera Partizana!

FOTO: FK Partizan

Levi bek Partizana Ivan Obradović nedavno je doživeo prelom šake, zbog kojeg se trenutno nalazi van terena.

– Imao sam prelom pete metakarpalne kosti. Desilo se na utakmici sa Spartakom kada sam osetio bol, ali nisam bio svestan da je reč o ozbiljnoj povredi. Prošlo je dvanaest-trinaest dana od povrede i očekivao sam da ću se ranije naći na terenu, ali ću od ponedeljka verovatno krenuti sa trčanjem – priča Obradović.

Obradović sa nevericom priča o trenutku preloma.

– Neverovatno da mi se desio ovako ozbiljan prelom s obzirom na to da sam milion puta padao u životu. Desilo mi se u jednom od duela, pao sam i nisam se lepo dočekao na punu šaku. Moguće da sam imao neku minimalnu povredu ranije i da je to prouzrokovalo da se desi mnogo veći problem.

On trenutno nosi specijalnu longetu.

– To je neka ortoza longeta, sada čekam da uradim novu, čvršću, već od ponedeljka. Ova je napravljena davno, pao mi je otok, pa malo ima “lufta”. Pazim se, radim terapije i pratim sve što mi kažu u medicinskom delu.

Obradović još uvek nije dobio dozvolu da se vrati na teren.

– Koliko znam, ovoj kosti je potrebno četiri do šest nedelja da zaraste prirodnim putem, tako da moram da budem oprezan i tada. Izlazim na teren sledeće nedelje, te se nadam, ako na snimcima bude sve dobro, da mogu da se pridružim ekipi. Nisam prvi fudbaler kome se ovo desilo, videli smo i velike zvezde koje igraju fudbal već posle tri-četiri nedelje. Dobar bandaž, da ne bih povredio nekog drugog, a zaštitio i sebe, tako da biće to dobro, samo strpljenja.

Ostaje da se vidi da li će Obradović biti spreman za finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

Be the first to comment on "OPORAVAK IDE SPORIJIM TOKOM: Evo kakvo je stanje iskusnog fudbalera Partizana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*