NE TRPI TAKVO PONAŠANJE: Stanković poslao ozbiljnu poruku svojim fudbalerima!

Dejan Stanković-Stankovic-Crvena zvezda
FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra nastavljaju takmičenje u Superligi Srbije, a očekivanja od tog meča izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Očekuje utakmicu koja će biti lepa za oko, ali i da ekipa što spreminije dočeka finale Kupa.

– Nadam se efikasnoj i otvorenoj utakmici, imamo cilj da se dobro pripremimo i budemo spremni do 25. maja, da svako stigne i da odmori, ali i da odigra onoliko minuta koliko je potrebno da bude u perfektnoj formi za finale kupa. Ova godina je bila zaista iscrpljujuća za sve momke, kao i sve nas, tako da i pad koncentracije i sve što je posledica toga je normalno. Sutra očekujem lepu utakmicu za oko – rekao je Stanković.

Stanković je istakao da je svaka utakmica novi test za njegove igrače, a poslao im je i ozbiljnu poruku nakon duela sa Radom.

– Svaka utakmica je test za sve nas, da li smo dostojni dresa ili nismo, bar ja tako gledam na život u Crvenoj zvezdi, jer je ona ispred svih i niko ne sme da se šali sa ovim dresom i da ga potcenjuje. Alergičan sam na to i prvi sam tu da reagujem, za sada sve ide kako treba, momci daju maksimum, ove sezone su se dali stopostotno i rezultati se vide. Ovo je istorijska godina za Crvenu zvezdu zahvaljujući njima – Evropa, prvenstvo, imamo mogućnost da osvojimo duplu krunu, tako da smo izvukli maksimum iz ove sezone.

Potom se dotakao Milana Pavkova i govorio je o njegovom nastupu protiv Rada. Visoki napadač je bio strelac drugog gola – 2:2.

– Zamenio sam ga zato što je odigrao 65 minuta, imao je pregršt šansi, mogao je da postigne četiri ili pet golova, nije imao sreće jednostavno. Prvo poluvreme je moglo da se završi sa jakim rezultatom, posle toga i fudbal kažnjava, spustiš gard i fudbal te kazni, nije nikakva drama ako se neka utakmica u sezoni odigra nerešeno, to je nama bila tek treća ove sezone. U svaku utakmicu ulazimo sa ciljem da je dobijemo i kući donesemo tri boda. Žao mi je zbog promašaja Pavkova, mogla je to da bude istorijska utakmica za njega. Zadovoljan sam, on je dosta podigao formu od leta prošle godine. Ove zime je odradio fenomenalne pripreme, tako da je sigurno važna karika u našem lancu.

Jedan od najboljih igrača El Fardu Ben se nalazi na posebnom režimu ishrane zbog Ramazana.

– Ben je jedan od fudbalera koji je na specifičnom režimu ishrane, ali se polako navikava. Pričali smo dosta sa njim, početak je poprilično težak, posle toga se organizam navikne na napore i njegovo poštovanje vere, tako da je sada sve u redu. Ben će biti stopostotno spreman za završetak sezone i ono što je u ovom trenutku navjvažnije – zaključio je Stanković.

Podsetimo, utakmica Crvena zvezda – Zlatibor igra se sutra od 18.45.

Be the first to comment on "NE TRPI TAKVO PONAŠANJE: Stanković poslao ozbiljnu poruku svojim fudbalerima!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*