STOJKOVIĆ OGORČEN: Kapiten Partizana BESAN na Asana!

Vladimir Stojković
FOTO: FK Partizan

Dan nakon što je Partizan doživeo ozbiljan potres iznenadnim odlaskom Takume Asana, oglasio se i kapiten tima Vladimir Stojković.

Japanac je u nedelju ujutru odlučio da napusti Humsku usled neisplaćenih zarada i nemogućnosti da pronađe „zajednički jezik“ sa čelnicima kluba.

Stojković je ogorčen načinom načinom na koji je Asano odlučio da ode iz kluba.

Tako je, posle Lazara Markovića, i on osetio potrebu da javno izrazi nezadovoljstvo.

„Danas, kada su se utisci slegli posle prvobitnog šoka i posle prvog zajedničkog treninga posle praznika, apsolutno nas drži ista i misao i raspoloženje da je Asano razočarao i izdao kompletan tim Partizana“, poručio je Stojković i nastavio:

PROČITAJTE JOŠ:  JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUŠTA ZVEZDU: Crveno-beli pune kasu

„Svako od nas pojedinačno, počevši od igrača, stručnog štaba, pa do zaposlenih u klubu smo se trudili da se ne samo uklopi u tim, već da mu život u Beogradu bude prijatan kako bi se osećao kao kod svoje kuće. On je bio jedan od nas!“

Nije želeo da ulazi u razloge zbog kojih je Asano otišao, već je govorio kao kapiten tima koji je ostao bez najboljeg igrača i prvog strelca.

„Nisam pravnik da bih komentarisao stvari koje nisu moja specijalnost i nadležnost, ali zato moram ono što znam i što ima direktne posledice po nas kao tim.
Ljudski i moralno smo duboko razočarani i ponavljam, osećamo se izdano, jer se ovo ne radi onima sa kojima si živeo skoro tri godine i to pred kraj prvenstva i utakmicu sezone. Poštujem njegovu odluku, ali mogao je da sačeka još dvadeset dana. Ostao je gorak ukus!“, zaključio je Stojković.

Be the first to comment on "STOJKOVIĆ OGORČEN: Kapiten Partizana BESAN na Asana!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*