TERZIĆ NAJAVIO RASPRODAJU: Evo ko ima dozvolu da napusti Zvezdu ovog leta!

FOTO: FK Crvena zvezda

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da klub iz Ljutice Bogdana ovog leta neće prodavati nosioce igre, ali da „Marakanu“ mogu da napuste mlađe snage.

Tri igrača koja su ove sezone važila za „bonuse“ će na leto verovatno napustiti Srbiju

.- Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović mogu da idu u slučaju dobre ponude, ali to ne znači u startu da će otići pre završetka kvalifikacija. Od njihovih transfera moramo da se izdržavamo. Omladinska škola treba da proizvodi igrače od kojih će Zvezda funkcionisati. Oni u ovom trenutku možda nisu spremni da zbog mladosti donesu sportski rezultat u Evropi kojem težimo, jer će detalji i iskustvo odlučivati u kvalifikacijama. Ja bih voleo da svi oni ostanu u klubu još dve-tri godine, ali od čega će Zvezda da živi? – rekao je Zvezdan Terzić za „Srbiju Danas“, pa nastavio:

– Za njih imamo konkretne ponude, ali ne želim da pričam o imenima klubova, jer mi to u Zvezdi nikad nismo radili dok se ne završe transferi. Videćemo kako će se stvari odvijati.

1 Comment on "TERZIĆ NAJAVIO RASPRODAJU: Evo ko ima dozvolu da napusti Zvezdu ovog leta!"

  1. Ostavite tu decu u Zvezdi i prodajte ove strance samo vam uzimaju pare a nista ne vrede ta deca mogu da izgrade zdraviju i bolju ekipu !!!

Leave a comment

Your email address will not be published.


*